Στυλιανός Τζιρίτας

low_Koutras_Rizos7_1

Ανήμερα Χριστούγεννα, (25/12) ο Γιάννης Κούτρας και ο Απόστολος Ρίζος, σας προσκαλούν στο πειρατικό τους, στο Anodos Live Stage, με γιορτινή διάθεση!

"Όλο τον κόσμο γύρισες". Ένα μουσικό ταξίδι, που γίνεται προορισμός! Ο Γιάννης Κούτρας, ο παθιασμένος ερμηνευτής που ταύτισε τη φωνή του με το Σταυρό του Νότου, συναντάει τον Απόστολο Ρίζο, έναν από τους πιο ιδιαίτερους και αγαπημένους ερμηνευτές - τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς.

Όλα τα μεγάλα ποιήματα του Νίκου Καββαδία σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου αλλά και μελοποιήσεις των Δημήτρη Ζερβουδάκη, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, Μαρίζας Κωχ, Γιάννη Σπανού, Αρλέτας, Λάκη Παπαδόπουλου, Αργύρη Μπακιρτζή

Μια μουσική συνάντηση με συγκλονιστικές ερμηνείες, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και υποδειγματική εκτελεστική προσέγγιση. Την παράσταση συνοδεύουν προβολές και διανθίζουν σπάνιες ηχογραφήσεις με απαγγελίες

Ειδικά για τις γιορτινές εμφανίσεις, η παράσταση επεκτείνεται και με άλλα αγαπημένα, όσο και ταξιδιάρικα τραγούδια που κουβαλάνε στις βαλίτσες τους οι Γιάννης Κούτρας και Απόστολος Ρίζος.

Ώρα έναρξης: 22:30

ANODOS Live Stage

Πειραιώς 183, Αθήνα

Τηλ. κρατήσεων: 210 34 68 100

Είσοδος 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Τιμή φιάλης κομπλέ: 100 ευρώ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured