Δελτίο Τύπου

taniagiannoyli

Emotone είναι το project που δημιούργησαν ο γερμανός Tomas Weiss και η Ελληνίδα Τάνια Γιαννούλη.

Ο μεν είναι ιδρυτής του μουσικού portal El Culto και των labels Musical Philosophy, Thar  και Construct (που περιλαμβάνουν στο roster τους καλλιτέχνες όπως οι Klaus Wiese, Mathias Grassow, Submental, Solveil, Nautic Depths, Bruno Sanfilippo, Nostalgia κ.ά), γνωστός για τη μακρά του πορεία στην ηλεκτρονική σκηνή, τόσο ως dj όσο και σαν δημιουργός, αφού μετράει περισσότερα από 20 releases σε labels όπως Databloem, Everest, Nextera, Umbra, Gears of sand, Practicing nature, Faria, Dataobscura, Construct κ.α..

Η δε είναι η Τάνια Γιαννούλη, συνθέτις και πιανίστα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον σύγχρονο αυτοσχεδιασμό, με πρόσφατη την κυκλοφορία του album “Forest Stories” από το νεοζηλανδέζικο label Rattle, αλλά και παλαιότερες συμμετοχές σε album στην Triple Bath, Creative Space, Archangel, Ilse, και Trente Oiseaux. 

Στις 3 Νοεμβρίου ως Emotone θα παρουσιάσουν υλικό από το αναμενόμενο, πρώτο τους album, συνδυάζοντας τους δύο χώρους από τους οποίους προέρχεται ο καθένας τους. Ηλεκτρονική και οργανική μουσική, ατμοσφαιρικά soundscapes, ακουστικό ή edited πιάνο, έγχορδα, loops και ασυνήθιστα ethnic κρουστά. Η μουσική των Emotone είναι ένα crossover με στοιχεία από electronica, electroacoustic, ambient, Post Classical, Leftfield και άλλους (α)πιθανους συνδυασμούς.

Μαζί τους στη σκηνή ο Σόλης Μπαρκί, ένας από τους καλύτερους κρουστούς στην Ελλάδα και σταθερό μέλος του σχήματος, και ο Γιώργος Κίτσιος (electric violin, loop station) για πρώτη φορά μαζί τους.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 20:30

Είσοδος 5 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured