Δελτίο Τύπου

locomondo839

Το αγαπημένο και πιο αισιόδοξο συγκρότημα της χώρας υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα μεγάλο συναυλιακό πάρτυ σαν αυτά που μόνο οι Locomondo ξέρουν να στήνουν, γιορτάζοντας ταυτόχρονα 10 χρόνια ξέφρενης πορείας στην ελληνική μουσική.

Με τον καινούργιο δίσκο τους «Οδύσσεια» στις αποσκευές τους, οι Locomondo προσκαλούν το κοινό σε μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη τραγούδι, χορό, ενέργεια και… “rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop”.

Και τώρα μπορείτε να βρεθείτε ακόμα πιο κοντά στη σωτήρια ημέρα, προαγοράζοντας το εισιτήριό σας και εξασφαλίζοντας την παρουσία σας στο πάρτυ της ζωής σας (τουλάχιστον γι’αυτή τη σεζόν).

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι πάντα κεφάτοι Los Mujeros, το συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη που αναδείχθηκε από το Jumping Fish με το τραγούδι “Hey Woman” και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ “Sun After Rain”, με balcan rock ύφος και συνεργασίες με τον Νικήτα Κλιντ και τον Vassiliko. Οι Los Mujeros αποτελούν μια μουσική κολεκτίβα με πολυσυλλεκτικό ύφος. Κινούνται ανάμεσα σε Swing – Balkan ρυθμούς ενώ η μουσική τους είναι ένα ιδιαίτερο κράμα παραδοσιακών, πολυεθνικών ήχων των νότιων Βαλκανίων που δένεται αρμονικά με την ελληνική μουσική παράδοση.

*** Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ***

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Προπώληση: 10€
Γενική είσοδος: 12€
Κάτοχοι κάρτας ανεργίας (Τα πρώτα 500 εισιτήρια): 8€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Στα καταστήματα Public
Bolivar Beach Bar (Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, τηλ.697 0367 684)


*** LOCOMONDO - BACK TO SCHOOL PARTY ***
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 - Bolivar Beach Bar
Την συναυλία θα ανοίξουν οι Los Mujeros
Doors open @ 20:00

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured