Δελτίο Τύπου

panous505

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής δίνουν και πάλι φέτος ραντεβού με τους χιλιάδες επισκέπτες του μεγαλύτερου μουσικού και κατασκηνωτικού φεστιβάλ της Ελλάδας για 35η χρονιά, στις όχθες του Αλιάκμονα. Από τις 31 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς το μουσικό πάρτι θα είναι ανεξάντλητο, με δεκάδες αγαπημένα και καταξιωμένα ονόματα επί σκηνής και πολλούς νέους καλλιτέχνες, που θα δώσουν το στίγμα της σύγχρονης μουσικής δημιουργίας.

delta4Ανάμεσα σε αυτούς που θα εμφανιστούν ο Τζίμης Πανούσης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Γιάννης Αγγελάκας, η Μαριέττα Φαφούτη, ο Mikael Delta, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Στέλιος.

Σε λίγες μέρες, ολόκληρο το πρόγραμμα αναλυτικά και περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για τις δραστηριότητες του River Party. http://www.riverparty.org facebook:RiverPartyNestorio twitter:@River_Party

Πληροφορίες Τοποθεσία: Νεστόριο Καστοριάς

Ημερομηνία: Από τις 31 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου 2013

 

Τα πρώτα χίλια πενθήμερα εισιτήρια του 35ου River Party έχουν ήδη εξαντληθεί, ενώ η προπώληση συνεχίζεται στην ειδική τιμή προσφοράς των 50 € για λίγο ακόμη.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured