Δελτίο Τύπου

Matchin_Punchies

Τρία ελληνικά και γεμάτα νεανική ορμή αυτή την Κυριακή στο  6 d.o.g.s.

Quaich

Τρία aγόρια από την Αθήνα ανακάλυψαν το punk, τη jazz, το math rock, το θόρυβο και την ambient και αποφάσισαν να τα βάλουν όλα στο  «μπλέντερ» φτιάνοντας στούντιο στο παλιό, παιδικό τους υπνοδωμάτιο. Κάπως έτσι σχηματίστηκαν οι Quaich. Iκανοποιημένοι από τη «δημιουργία», βγήκαν στους δρόμους με σκοπό να κατακτήσουν τον κόσμο.

Lint.

Οι Lint. είναι μια πενταμελής grunge/punk μπάντα ενεργή από τα τέλη του 2010. Αφού έψαξαν εμπειρίες σε διάφορες μουσικές σκηνές, παίζοντας μαζί με άλλες μπάντες του βεληνεκούς τους, είναι πλέον έτοιμοι και αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην πρώτη τους, επίσημη κυκλοφορία για την οποία εργάζονται πυρετωδώς.

Matchin' Punchies

Oι Matchin' Punchies (φωτο)είναι τα δύο μέλη του συγκροτήματος που ανακαλύφθηκε στα ερείπια του Μάτσου Πίτσου, από τον αρχαιολόγο Kamyar Abdi. Οι ίδιοι λένε για τον εαυτό τους: Είμαστε ένα ντουέτο και η μουσική μας είναι ένα μείγμα από garage/sludge/indie/math rock. Το πρώτο τραγούδι μας ονομάζεται "Deep Blue Sea". Στην αρχή δεν είχαμε σκεφτεί ότι θα μπορούσαμε να σχηματίσουμε μπάντα  μόνο με ντραμς και κιθάρα. Την ύπαρξή μας την οφείλουμε  στους Japandroids που απέδειξαν πως γίνεται.

στις 21:30

Είσοδος 3 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s Αβραμιώτου  6-8 Μοναστηράκι Αθήνα T: +30 210 3210510 W: http://sixdogs.gr 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured