Δελτίο Τύπου

Last_Drive_2009_17

Ολόκληρη η πόλη της Ιεράπετρας και όχι μόνο , συγκλονίστηκε από τον ξαφνικό θάνατο του φυσιοθεραπευτή-μουσικού-φωτογράφου Γιώργου Κουβάκη , πηγή έμπνευσης για τους περισσότερους από μας και κυρίως τους νεότερους αφήνοντας πίσω τεράστιο και δυσαναπλήρωτο κενό… Στη μνήμη του διοργανώνουμε Φεστιβάλ το οποίο προσδοκούμε να γίνει θεσμός και να ανάψει την πρώτη φλόγα για την όποια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης στον απομακρυσμένο γεωγραφικά και πολιτιστικά Νομό του Λασιθίου.

Συμμετέχουν αφιλοκερδώς κορυφαία γκρουπ της Ελληνικής Rock’n’Roll σκηνής με πρώτους και καλύτερους τους Last Drive,τους Dustbowl ,τους  The Big Nose Attack,τους Bali Haians ,τους Sushi Killers και τους Brain Flexuous. Παράλληλα θα εκτεθεί φωτογραφικό υλικό από τα αρχεία του Γιώργου, όπου το βάθος πεδίου και το φως συνεργάζονται με τρυφερότητα προβάλλοντας τη μαγική διάσταση της φύσης. Το Φεστιβάλ  έχει τίτλο “ΚEEP THE SPIRIT ALIVE “ Rock’n’Roll  Memorial Benefit for George Kouvakis.

To συγκεκριμένο  spirit ήταν και είναι ακριβώς αυτό που χαρακτήριζε και τον ίδιο το Γιώργο…

Η αγάπη, η ομόνοια ,το χαμόγελο, η αφιλοκερδής προσφορά  το  χιούμορ,

η ελευθερία στην έκφραση δημιουργία ,η γιορτή …Η  λαμπερή πλευρά της ζωής. Η είσοδος για το κοινό  είναι ελεύθερη. 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 7.00

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured