Δελτίο Τύπου

JKriste2013

Οι J.Kriste, Master of Disguise (www.louvana.com.cy), το γκρουπ του Κύπριου τραγουδοποιού Λευτέρη Μουμτζή παρουσιάζει κομμάτια από την τελευταία του κυκλοφορία “The Age of Now” (Λουβάνα Δίσκοι 2012). Ο δίσκος έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τον ελληνικό και κυπριακό τύπο, και τα διαδικτυακά περιοδικά. Θα ακουστούν επίσης κομμάτια από τον δίσκο “Girls, Ghosts and Gods” (Puzzlemusik 2009).

Το σχήμα αποτελούν οι: Λευτέρης Μουμτζής (φωνή/κιθάρα/πλήκτρα), Παύλος Μιχαηλίδης (βιολί), Colin Somervell (μπάσο), Αντρέας Τραχωνίτης (τύμπανα/ κρουστά). Μαζί με το γκρουπ θα εμφανιστεί ο Στέλιος Ρωμαλιάδης (φλάουτο) των Lüüp.

Η Εύη Κουρτίδου που θα εμφανιστεί επίσης επί σκηνής εξκείνο το βράδυ γεννήθηκε στην Βέροια. Ξεκίνησε να μελετά μουσική στα 7 της γιατί ο μπαμπάς της ήταν παράφωνος. Πέρασε από ωδεία, έπαιξε σε διαγωνισμούς, πήρε πτυχία, μέχρι που «τα ξέχασε όλα και πήγε να φάει κρέμες με λεμόνι». Η μουσική για την θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος της Μαργαρίτας Καραπάνου «Η Κασσάνδρα και ο Λύκος» αποτελείται απο κιθάρες, φωνές και ηλεκτρονικά ψήγματα και συνιστά την πρώτη της προσωπική συλλογή, η οποία είναι μία πολύ όμορφη και μεγάλη έκπληξη.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured