Δελτίο Τύπου

2l8_full_ban2

To bios παρουσιάζει το Σάββατο 20 Απριλίου τους  2L8 full band ζωντανά για μια μοναδική περφόρμανς ένα χρόνο μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Αθήνα. Οι 2L8 επιστρέφουν στο bios και διασκευάζουν παλαιότερο υλικό, αναπαράγουν πιστά το νεότερο και παρουσιάζουν για πρώτη φορά τραγούδια από την επόμενη κυκλοφορία τους.

Η μουσική διαδρομή των 2L8 ξεκινάει το 2005. Με τρία άλμπουμ στο ενεργητικό τους και πολλές συναυλίες στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους, οι 2L8 είναι μοναδική περίπτωση καθώς συνδυάζουν στοιχεία avant-garde, post- punk, post- rock, new age χωρίς να είναι τίποτα από αυτά. Όλα και τίποτα από αυτά ταυτόχρονα. Ένα ιδιαίτερο και προσωπικό στίγμα στα μουσικά δρώμενα. Με σκοτεινή ατμόσφαιρα, εκρηκτική έκφραση και έντονες αντιθέσεις, πιστοί στη θεατρικότητα,  μας προσκαλούν σε μια μυσταγωγική παράσταση επιχειρώντας πάντα νέες τομές στον ήχο τους.

Έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του LP New Battles, οι 2L8 με οκτώ μουσικούς δημιουργούν ένα αλλόκοτο μουσικό σύμπαν το Σάββατο 20 Απριλίου στο bios.

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

BIOS Front

Είσοδος: 8 ευρώ

Ώρα Προσέλευσης: 22.30

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured