Δελτίο Τύπου

intradavenus

Οι Intravenus σαν ένα Enterprise NCC-1701-D  τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου προσγειώνονται στον πολυχώρο  Six d.o.g.s  στο Μοναστηράκι για να παρουσιάσουν το ντεμπούτο album Oiseau στο Αθηναΐκό κοινό.
Έχουν χαρακτηριστεί στην 10ετή τους παρουσία σαν μια από τις πιο ανήσυχες μπάντες-δημιουργούς της εγχώριας δισκογραφίας,όσους κινούνται πέρα από τα καλούπια των ηχητικών συμβάσεων και τις όποιες ευκολίες μπορεί να κρύβονται πίσω από τις ταμπέλες ¨jazz¨  ¨rock¨  ¨πειραματικό¨.
Η μουσική τους αναπτύσεται  μεσα σε  σαγηνευτικά ατμοσφαιρικές εικόνες,ηλεκτρισμένες ατμόσφαιρες και ηχητικά  τοπία με αίσθηση από κινηματογράφο.
Παρέα με εκλεκτούς μουσικούς και καλεσμένους  της εγχώριας σκηνής  εκκινούν το ταξίδι τους από το Six d.o.g.s. για έναν αχαρτογράφητο γαλαξία ..
Νώντας Κακλαμάνης  τύμπανα
Ακης Κακλαμάνης    μπάσσο
Γιάννης Αναστασάκης   κιθάρες –sound effects
Zωή Ευσταθίου  fender Rhodes and keys
Μάριος Βαλινάκης  σαξόφωνο
Guest   Στέλιος Ρωμαλιάδης φλάουτο

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 22:00 ΑΥΣΤΗΡΑ,
ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.

Bio
Οι Intravenus είναι μια αθηναϊκή μπάντα που ξεκίνησε τις διαδρομές της το 2003. Το 2004 εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο Μικρό Μουσικό Θέατρο και ακολούθησαν εμφανίσεις με μπάντες και μουσικούς όπως οι Blues Wire, οι Socrates, οι Human Touch και ο Haig Yazdjian, στην Αθήνα και άλλες πόλεις στην Ελλάδα
Το 2009 εμφανίζονται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στα πλαίσια του φεστιβάλ ‘’Big Night of Jazz’’ διασκευάζοντας το ‘’Al Quods’’ του Gilad Atzmon, ο τελευταίος μάλιστα μαζί με τον Marcus Roberts συμμετείχαν μεταξύ άλλων στο φεστιβάλ.
Στα τέλη Ιουνίου του 2011 μπαίνουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν την πρώτη τους επίσημη δουλειά με τίτλο ‘’Oiseau’’, με τον Κωστή Χριστοδούλου (To Πράγμα)στα πιάνο –keys mariba,  τον Γιωργο Γιαννόπουλο σαξόφωνα κρουστά/φλάουτο και τον Στέλιο Ρωμαλιάδη(Lüüp) Φλάουτο.
Πέντε μέρες στο studio ηχογραφώντας με τον Βαγγέλη Λάππα και στις 24 Μαιου 2012 κυκλοφορούν το Oiseau ως ανεξάρτητη παραγωγή και το παρουσιάζουν στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κόμιξ καθώς και στο 10th Preveza Jazz Festival εκπροσοπώντας την Ελληνική συμμετοχή μεταξύ των Maria Joao & Mario Laginha (Πορτογαλία) και των Πολωνών Tubis Trio.

Δευτερα  18  Φεβρουαρίου  2013
Οι πόρτες ανοίγουν 21.30
Έναρξη συναυλίας: 22:00(αυστηρά)
Είσοδος: 5 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured