Δελτίο Τύπου

imam_baildi_photo_photo_g_dhmiourgiko

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου οι Imam Baildi θα μοιραστούν τη σκηνή του KooKoo με τον Εισβολέα και το BnC, δύο από τους πιο ποιοτικούς MC της ελληνικής hip-hop σκηνής.

 Όσοι βρίσκονταν στη συναυλία των Imam στις 10 Ιουλίου του περασμένου καλοκαιριού στην Τεχνόπολη, θα θυμούνται σίγουρα τη στιγμή που οι δύο MC ανέβηκαν στη σκηνή ως ένα από τα πιο δυνατά σημεία του live.

 Ο Εισβολέας, ένας από τους πιο καθιερωμένους MC, συνδυάζει μια εκρηκτική σκηνική παρουσία με στίχους που σχολιάζουν καυστικά την καθημερινότητα, πάντα με χιούμορ και χωρίς επιθετικότητα, όπως τα παλιά ρεμπέτικα.

 Ο BnC κατάγεται από τον Άγιο Δομήνικο και έχει στο αίμα του όλη τη φινέτσα των μουσικών της Καραϊβικής. Ραπάρει στα Αγγλικά και τα Ισπανικά και έχει το καλύτερα δουλεμένο ξενόγλωσσο flow της ελληνικής μουσικής σκηνής, συνδυάζοντας με άνεση hip-hop, ragga και latin επιρροές.

 O Εισβολέας έχει συνεργαστεί με τους Imam στα κομμάτια ‘Αργιλέ μου γιατί σβήνεις’ και ο BnC στο ‘La Rumba no Miente’, από το Imam Baildi Cookbook.

 Αυτή την Παρασκευή λοιπόν, ετοιμαστείτε για έναν ακόμα πιο εκρηκτικό συνδυασμό καθώς η χημεία της μουσικής παρέας που θα βρεθεί στη σκηνή του ΚοοΚοο είναι δοκιμασμένη, και θα έχει όλο το χρόνο στη διάθεσή της να ανεβάζει τη βραδιά για όσο αντέχετε να χορέψετε.

 Κάθε Παρασκευή στο ΚοοΚοο Live Music Bar, Ιάκχου 17, Γκάζι. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3450930.

Είσοδος 12 Ευρώ με ποτό

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured