Δελτίο Τύπου

gr-1new26-front


Ελάτε να αλλάξουμε μαζί το Χρόνο!

Το six d.o.g.s, μένοντας πιστό στις παραδόσεις, καλεί και εφέτο, για τρίτη χρονιά, όλους τους φίλους του σε μία ολοήμερη, 24ωρη γιορτή, που θα διεξαχθεί σε όλους τους χώρους του, από νωρίς το μεσημέρι της παραμονής της πρωτοχρονιάς, μέχρι νωρίς το επόμενο μεσημέρι, της 1ης ημέρας του 2013. Αγαπημένοι συνεργάτες, σταθεροί residents, νέοι συνεργάτες, νέοι residents, γνωστοί, άγνωστοι (χωρίς παύλα, με κόμμα ανάμεσα…), πρώην, νυν, μικροί μεγάλοι, ο Μορμόλης, η Μορμόλενα, περαστικοί, ξακουστοί, με παιδιά ή χωρίς, με σκυλιά ή χωρίς, με τσάντες πολλές, με τσέπες αδειανές.

On The House (κερασμένα!)!

*Στις 10:00 το πρωί ανοίγει ο κήπος.
Όπως κάθε μέρα. Αλλά εκείνη τη μέρα θα είναι διαφορετικά. Καφέδες, ζεστές σοκολάτες, καυτά βότανα, το περίφημο ζεστό λικέρ του κήπου, τα αγαπημένα ζεστά cocktail (Hot Buttered Rum, Hot Toddy, κτλ.), Bagels, Guacamole, six HOT DOGS, ζεστές σούπες, πίτσες, και άλλα πολλά εδέσματα και ροφήματα θα συνοδεύσουν ιδανικά την τελευταία μέρα του 2012, την μέρα του ξέφρενου last-minute shopping, την μέρα του κουβαλήματος των 500 δώρων που έχετε αφήσει τελευταία στιγμή να πάρετε. Εννοείται τα μελομακάρονα-κέρασμα θα δίνουν και θα παίρνουν (εμείς θα τα δίνουμε, εσείς θα τα παίρνετε).

*Στις 12:00 το μεσημέρι ανοίγει το Gig Space.
Και οργανώνουμε The Meet Market 1 day special NYE Edition.
Από αυτή τη γιορτή, δεν θα μπορούσε να λείπει ένας από τους πιο αγαπημένους συνεργάτες του six d.o.g.s, το Meet Market. Ειδικά προσαρμοσμένο στα πλαίσια της ημέρας, αυτός ο παράδεισος του χειροποίητου και του μοναδικού θα στηθεί για μία μέρα μόνο, από τις 12 το μεσημέρι, μέχρι και νωρίς το βράδυ, στις 20:00. Ένα τέλος πρέπει να είναι εκρηκτικό! Στο Gig Space, στο Bar, και στο Project Space, 25 στο σύνολο καλλιτέχνες, σχεδιαστές, ανεξάρτητες επιχειρήσεις ρούχων, αξεσουάρ, αντικείμενων, προϊόντων ομορφιάς,φαγητών, δίσκων (μουσικής, όχι ιπτάμενων) και άλλοι, μαζί με διαδραστικά παιχνίδια, δώρα και μουσική από dj's θα συνθέσουν την ιδανική ατμοσφαίρα για μια παραμονή πρωτοχρονιάς που θα διαρκέσει όλη την μέρα. Ελάτε να κάνετε τα ψώνια της τελευταίας στιγμής γιορτάζοντας, με ποτά, μουσική και χορό και μετά το μάρκετ μείνετε μαζί μας να αποχαιρετίσουμε το 2012!
Πάμε όλοι μαζί για το νέο έτος…το μέλλον μας ανήκει.

*Στις 14:00 το μεσημέρι θα καεί ο πελεκούδης στον κήπο.

Για πρώτη φορά στα χρονικά της λειτουργίας του κήπου, θα υπάρχει Disc Jockey από τις 14:00 το μεσημέρι μέχρι όσο αντέξουμε. Λογικά θα αντέξουμε μέχρι τις 22:00, γιατί μετά πρέπει να χαλαρώσουμε να ετοιμαστούμε για την αλλαγή. Ο εν λόγω Disc Jockey θα είναι ο ένας και μοναδικός Σκατζόχοιρος. Νέο αίμα στα ηχητικά μας λημέρια, αλλά όχι και στα καθημερινά μας, αφού ο Ζάχος (ο άνθρωπος πίσω από το χαριτωμένο ζώο), όταν δεν βρίσκεται χαμένος σε μία δεύτερη διάσταση στο νησί του, την Δοννούσα, φροντίζοντας το όμωνυμο μπαρ, του οποίου είναι πατέρας, βρίσκεται τριγύρω και ασκεί τις γευσιγνωστικές του ικανότητες πάνω στα ρούμια μας.

Ταυτόχρονα, από τις 14:00 και έπειτα, υπό τους ήχους του Σκατζόχοιρου, και τη θαλπωρή του ζεστιού κρασιού, έλα να γίνεις και εσύ Άγιος Βασίλης για μία...στιγμή! Για ένα snapshot για την ακρίβεια. Βάλε τη στολή του Άγιου Βασίλη που θα έχουμε στον κήπο, και βγες φωτογραφία με τους φίλους σου για να θυμάσαι για πάντα τι ωραία που τα πέρασες εκείνη την παραμονη πρωτοχρονιάς στο six το d.o.g.s! Σε μία γωνία του κήπου θα έχουμε διαμορφώσει ειδικό χώρο διακοσμημένο κατάλληλα, με τον θρόνο του, με τα γκι του, με τα κοκκινάκια του, με τα όλα του, και όποιος θέλει θα φοράει τη στολή του Άγιου Βασίλη και θα τον βγάζουμε φωτογραφία μαζί με τους φίλους του, την οποία θα εκτυπώνουμε επι τόπου και θα παίρνει μαζί για ενθύμιο.

*Στις 22:00 το βράδυ ετοιμαζόμαστε για αλλαγή χρονιάς στον κήπο.
Από τις 22:00 και για την πρώτη ώρα του 2013 (μέχρι τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα δηλαδή), κερνάμε (On The House). Κερνάμε το εξαιρετικό μας Gluhwein, ζεστό-ζεστό κόκκινο κρασάκι με μπαχάρια και μήλο. Κερνάμε σπιτικά μελομακάρονα. Μετά την έλευση του νέου χρόνου κερνάμε και σπιτική Βασιλόπιτα. Τα μεσάνυχτα ακριβώς, για να σηματοδοτήσουμε την αλλαγή της χρονιάς (γέρε χρόνε φύγε ΤΩΡΑ), αντί να ακολουθήσουμε τον πατροπαράδοτο ‘Ελληνικό’ τρόπο, και να στηθούμε μπροστά από μία τηλεόραση περιμένωντας την αντίστροφη μέτρηση κοιτόντας το δέντρο της πόλης μας, το οποίο έχει μετακομίσει στο Θησείο φέτος, είπαμε να ακολουθήσουμε ξανά τον παραδοσιακό...Μεξικάνικο! Στις 00:00 ακριβώς, για να σηματοδοτήσουμε την αλλαγή της χρονιάς, θα σπάσουμε Piñatas! Ή μάλλον...θα τις σπάσετε! Το ρόπαλο θα γυρνάει από χέρι σε χέρι. Και θα γεμίσει ο κήπος και οι χούφτες μας με όμορφα απλά δώρα και ζαχαρωτά. Ύστερα θα ανταλλάξουμε ευχές, φιλιά και άλλα πολλά, και θα χαλαρώσουμε, πίνοντας ακόμη περισσότερο Gluhwein και θα περιμένουμε το επόμενο στάδιο διασκέδασης.

*Στις 01:00 μετά τα μεσάνυχτα ανοίγει το Gig Space και το Bar.
Και κάνουμε Party. Το πρώτο Party της χρονιάς. Και θα το κάνουμε με τον τρόπο που μας αρέσει. Χωρίς ακριβές εισόδους, χωρίς double-dot και γιορτινές παραδοσιακές αισχροκέρδιες, χωρίς τίποτα περιτό. Θα κάνουμε ένα διπλό Party με δωρεάν είσοδο και κανονικές τιμές στα ποτά.

Στο Gig Space θα παρελάσουν οι συνήθεις ύποπτοι και αγαπημένοι φίλοι DJs του six d.o.g.s, από τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι...δεν θέλουμε να φανταζόμαστε μέχρι πότε. Όσοι έχετε έρθει τις δύο προηγούμενες χρονιές, ξέρετε ότι πρέπει να φέρετε γυαλιά ηλίου μαζί. Επειδή είναι μπόλικοι οι άνθρωποι που θα παρελάσουν από τα decks, σκεφτήκαμε να τους χωρίσουμε σε ζευγαράκια και να παίξουν ΟΛΟΙ back 2 back sets μεταξύ τους. Τα τυχερά ζευγάρια δεν θα τα ανακοινώσουμε όμως, έτσι για να έχει σασπένς.

Mr. Statik, Lostra, Chevy, K.atou, Bodj, Anestie Gomez, Tolis Q, Mr. Roussos, Pan, Lee Burton. On the House όνομα και πράμα δηλαδίς. 10 ολόκληροι DJs. Η νύχτα θα ντυθεί οπτικά απο τα εξαίσια Visuals του HA!

Την ίδια στιγμή, κινούμενοι σε περισσότερο indie κιθαριστικά μονοπάτια, τα decks του Bar θα αναλάβουν κάποιοι εξίσου συνήθεις, και εξίσου αγαπημένοι φίλοι DJs του six d.o.g.s, ο Stam (aka/Στάμος Μπάμπαρης, από τους Keyser τους Söze), ο μεσιέ Bolas (ο Κωνσταντίνος ο Μπόλας δηλαδή, που έχουμε βαρεθεί να τον βλέπουμε φέτος στα μέρη μας),  το φοβερό και όχι τρομερό δίδυμο Lipstick Stained Glasses, δηλαδή οι Zisis Zade & George Nikas, από τους Zebra Tracks, οι οποίοι την βλέπουν και DJs μία φορά στο τόσο. Για να σπάσει λίγο η φαλοκρατία των decks του Bar, εφέτο καλέσαμε και κορίτσα. Και τι κορίτσα...σαν τα κρυά τα νερά: She & Her (Venetia Ioakim & Cat Black). Μιλάμε για πολύ γοητεία.


*Ο κήπος θα παραμείνει ανοιχτός καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και του event. 


-Ώρα έναρξης: 10 το πρωί
-Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured