Δελτίο Τύπου

gdalaras


Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποδεχόμενος την πρόταση του ΚΕΘΕΑ Νόστος προσφέρει μια μοναδική συναυλία για τους σκοπούς  του συλλόγου  στο Θέατρο Βεάκειο την Τρίτη 12 Ιουλίου στις 21:30.
Μαζί του στη σκηνή, ενώνουν τις φωνές τους  ο Μιχάλης Τζουγανάκης και η πάντα ξεχωριστή Μελίνα Ασλανίδου.  Θα παρουσιάσουν στο κοινό  το πρόγραμμα της πολύ πετυχημένης Ευρωπαϊκής περιοδείας με τραγούδια σταθμούς από την αρχή της μεγάλης  του μουσικής πορείας , σε κλασικές αλλά και  νέες ενορχηστρώσεις. 

Η τιμή ειτηρίου είναι €25 και €15 (νεανικό, φοιτητικό, ΑΜΕΑ)
Ειστήρια προπωλούνται:Metropolis Πανεπιστημίου 54 (Αθήνα), Metropolis Ηρώων Πολυτεχνείου 30 (Πειραιάς), Δημοτικό κινηματογράφο Πειραιά, στα γραφεία του Συλλόγου  Διστόμου 70-74 (Πειραιάς).
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν  για την ενίσχυση του έργου του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ.

Το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ είναι ένα από τα θεραπευτικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) , του μεγαλύτερου φορέα απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στην Ελλάδα και σύμβουλου οργανισμού του ΟΗΕ σε θέματα ναρκωτικών.
Η λειτουργία του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ξεκίνησε το 1993 με την ίδρυση της Θεραπευτικής Κοινότητας ΝΟΣΤΟΣ στα Σελήνια της Σαλαμίνας για ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών από τον Πειραιά, τα νησιά του Αιγαίου και τη νότια Ελλάδα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured