«Έτοιμος» για ένα sequel στο School of Rock είναι ο Jack Black, το οποίο θα ονομάζεται σύμφωνα με τον ίδιο School of Rock 2: Electric Boogaloo.

Ο ηθοποιός και frontman των Tenacious D φαίνεται πως ενδιαφέρεται πολύ για να επιστρέψει στον χαρακτήρα που ερμήνευσε στην πρώτη ταινία, αυτόν του καθηγητή Dewey Finn, ωστόσο στην περίπτωση που ξεκινούσε ένα τέτοιο project, θα ήθελε την εμπλοκή του original σεναριογράφου και δημιουργού του White Lotus, Mike White.

«Ο Mike White έγραψε το πρώτο και είναι μια ιδιοφυία», δήλωσε ο Black. «Θα πρέπει να έχουμε ξανά τον Mike White στο παιχνίδι. Όμως είναι πολύ απασχολημένος τώρα με το White Lotus, την καλύτερη τηλεοπτική σειρά».

Και όπως ανέφερε ο Black, ο White είναι πράγματι απασχολημένος με την αγαπημένη παραγωγή του White Lotus, η τρίτη σεζόν της οποίας θα λάβει χώρα στο Koh Samui, στο Phuket και στη Bangkok της Ταϊλάνδης. Η πρεμιέρα της σειράς προγραμματίζεται για το 2025 και σε αυτήν θα δούμε μεταξύ άλλων και την Lisa των BLACKPINK.

Ο Black από την πλευρά του έδωσε πρόσφατα τη φωνή του στην ταινία The Super Mario Bros. Movie, αλλά και στο Kung Fu Panda 4 που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στις αίθουσες. Ο ίδιος αναμένεται να εμφανιστεί και στην κινηματογραφική διασκευή του Borderlands.

Έχοντας κυκλοφορήσει το 2003, το School of Rock θεωρείται σήμερα cult παραγωγή, η οποία απέκτησε μάλιστα και μια δική της σειρά στο Nickelodeon, όπως και μια θεατρική παράσταση στο Broadway.

Για να δούμε, θα επιστρέψει και στη μεγάλη οθόνη;

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured