Κυκλοφόρησε και επίσημα το official trailer του Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, με τον Tom Cruise να κόβει για ακόμη μια φορά την ανάσα με τις δυνάμεις του στην πολυαναμενόμενη έβδομη ταινία του επιτυχημένου spy thriller series.

Το clip ανοίγει με αφήγηση του Henry Czerny, που επιστρέφει για να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του πρώην διευθυντή του IMF, Eugene Kittridge, ο οποίος προειδοποιεί τον Hunt: «Οι ζωές μας είναι το σύνολο των επιλογών μας. Και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το παρελθόν μας. Ethan, αυτή η αποστολή είναι δική σου και θα σου κοστίσει πολύ».

Η Ilsa Faust, από την άλλη (Rebecca Ferguson) μοιράζεται και η ίδια μερικές δυσοίωνες σκέψεις στο trailer: «Ο κόσμος αλλάζει. Η αλήθεια εξαφανίζεται. Ο πόλεμος έρχεται».  

Πέρα από τη δραματική αφήγηση και τους διαλόγους που παρουσιάζονται στο trailer, αυτό είναι προφανώς γεμάτο από τα αναμενόμενα action shots του Cruise, ο οποίος τρέχει με όλη του τη δύναμη, μάχεται στην οροφή ενός κινούμενου τρένου και πηδά από έναν γκρεμό καβαλώντας τη μηχανή του!

Δείτε το trailer πιο κάτω.

Στο έβδομο Mission: Impossible, ο Cruise επανενώνεται με τον σκηνοθέτη των Fallout και Rogue Nation, Christopher McQuarrie, ο οποίος συνέγραψε μάλιστα και το σενάριο του Top Gun: Maverick. Στο franchise επιστρέφουν οι Ving Rhames, Simon Pegg και Vanessa Kirby, ενώ οι Hayley Atwell, Pom Klementieff, Cary Elwes, Charles Parnell και Rob Delaney είναι οι newcomers του λαμπερού cast.

Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου από την Paramount Pictures. Το Part Two — η όγδοη και λογικά τελευταία ταινία της σειράς — αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου του 2024.

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured