Κυκλοφόρησε από το HBO το πρώτο επίσημο trailer της 4ης σεζόν του True Detective το οποίο και θα φέρει τον τίτλο True Detective: Night Country. Στο νέο κύκλο η Jodie Foster πρωταγωνιστεί μαζί με την Kali Reis, με τις δυο τους να καλούνται να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους για να λύσουν ένα μυστήριο μιας δολοφονίας στα παγωμένα βουνά της Αλάσκα. Στη νέα σεζόν αναμένεται λοιπόν να απολαύσουμε νέα locations που σίγουρα εντείνουν το μυστήριο, όπως και νέα πρόσωπα, πάντα όμως στο ίδιο κλίμα με τη σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες.

Σύμφωνα με την πλοκή του True Detective: Night Country, η υπίθεση εκκινεί στο Ennis της Αλάσκα, όπου έξι άνδρες που χειρίζονται τον Ερευνητικό Σταθμό Tsalal στην Αρκτική εξαφανίζονται χωρίς κανένα ίχνος. Για να δοθεί φως στην υπόθεση οι ντετέκτιβ Liz Danvers (Foster) και Evangeline Navarro (Reis) θα αναλάβουν τις έρευνες, ξεθάβοντας τις στοιχειωμένες αλήθειες που είναι θαμμένες κάτω από τον πάγο.

Το cast της σειράς συμπληρώνουν οι Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe, Aka Niviâna, Isabella Star Lablanc και Joel D. Montgrand. Το σενάριο υπογράφει η Issa Lopez, που εκτελεί και χρέη showrunner και executive producer.

Η σειρά True Detective ξεκίνησε να προβάλεται το 2014 με τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson στον ρόλο δύο ντετέκτιβ που είχαν ως στόχο να λύσουν μία υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Λουιζιάνα.

Το True Detective: Night Country θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2023 στην υπηρεσία Max (πρώην HBO Max).

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured