Το πολυαναμενόμενο πράσινο φως φαίνεται πως έλαβε η παραγωγή για ένα sequel του αγαπημένου Beetlejuice, ελληνιστί του Σκαθαροζούμη!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Jeff Sneider για το The Ankler, το Beetlejuice 2 του Tim Burton θα ξεκινήσει γυρίσματα με τα original μέλη του cast, δηλαδή τους Michael Keaton, Winona Ryder και Catherine O’Hara. Επιπλέον, στη Jenna Ortega έχει προταθεί να συμμετέχει στην ταινία ως η κόρη της χαρακτήρα που ερμηνεύει η Ryder, της Lydia Deetz.

Οι φήμες για ένα Bettlejuice sequel ακούγονταν εδώ και χρόνια, με τους Burton, Keaton και Ryder να εκφράζουν όλοι τους κατά καιρούς το ενδιαφέρον τους για το εν λόγω project. Το 2015 ο Burton παραλίγο να λάβει το πράσινο φως από τη Warner Bros. για το sequel, όμως έναν χρόνο μετά ενημέρωσε πως η παραγωγή δεν επρόκειτο τελικά να προχωρήσει. Ωστόσο, την περασμένη χρονιά, η εταιρεία παραγωγής του Brad Pitt, Plan B, ανέλαβε το project, με στόχο την υλοποίηση της ταινίας.

Παράλληλα, η Ortega απέκτησε A-list status μετά τον ρόλο της στη σειρά του αγαπημένου σκηνοθέτη, Wednesday, η οποία και προβάλλεται στο Netflix. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το αν η ίδια υπέγραψε για τη συμμετοχή της στο Beetlejuice, σε κάθε περίπτωση θα έβγαζε απόλυτα νόημα, δεδομένης της σχέσης της με τον Burton και το νεοαποκτηθέν της goth icon status.

Η παραγωγή για το Beetlejuice 2 ενδέχεται να ξεκινήσει τον Μάιο ή τον Ιούνιο στο Λονδίνο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured