Οι Daisy Jones & the Six γίνονται πραγματικοί θρύλοι του rock στο νέο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς, το οποίο και κυκλοφόρησε λίγο πριν από την πρεμιέρα αυτής στις 3 Μαρτίου.

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Taylor Jenkins Reid, η σειρά της Prime Video αναμένεται να γίνει το νέο τηλεοπτικό must της σεζόν, με τους Riley Keough, Sam Claflin και Suki Waterhouse στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το musical drama θα ακολουθεί την άνοδο και την πτώση του ’70s rock συγκροτήματος με frontwoman τη Daisy Jones (Keough) και τον Billy Dunne (Claflin) στο πλευρό της ως μουσικό mastermind της μπάντας. Η σειρά είναι επηρεασμένη από την πραγματική ιστορία των Fleetwood Mac και την Rumours era αυτών.

Το full-length trailer που μόλις κυκλοφόρησε προσφέρει ένα extended glimpse σε όλο το δράμα που θα παρακολουθήσουμε στην οθόνη, το οποίο και δίνει το έναυσμα για την άνοδο των Daisy Jones & the Six, το πρώτο τους No. 1 hit με το ντεμπούτο single τους και πολλά ακόμη.

Η σειρά Daisy Jones & the Six δημιουργήθηκε από τους Scott Neustadter και Michael H. Weber, με τους Neustadter και Will Graham ως showrunners και την Reese Witherspoon ανάμεσα στους executive producers. Το cast συμπληρώνουν οι Will Harrison, Josh Whitehouse, Sebastian Chacon, Camila Morrone, Nabiyah Be και Tom Wright.

Για τις ανάγκες της σειράς γράφτηκαν 24 κομμάτια τα οποία ηχογραφήθηκαν από το cast με παραγωγό τον Blake Mills και co-writing credits των Phoebe Bridgers, Madison Cunningham, Marcus Mumford και Jackson Browne. 11 από αυτά τα κομμάτια θα κυκλοφορήσουν στον companion δίσκο με τίτλο Aurora, που περιλαμβάνει το lead single “Regret Me.”

Aurora Artwork:

daisy-jones-and-the-six-aurora-album-artwork

Aurora Tracklist:

  1. Aurora
  2. Let Me Down Easy
  3. Kill You to Try
  4. Two Against Three
  5. Look at Us Now (Honeycomb)
  6. Regret Me
  7. You Were Gone
  8. More Fun to Miss
  9. Please
  10. The River
  11. No Words

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured