Η Kitty (Debra Jo Rupp), ο Red (Kurtwood Smith) και ολόκληρη η αγαπημένη παρέα του That ’70s Show είναι έτοιμη να επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από το πολυαναμενόμενο sequel της με τίτλο That ’90s Show, το επίσημο trailer του οποίου μόλις κυκλοφόρησε. H πρεμιέρα της σειράς αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου από την πλατφόρμα του Netflix.

Το νεότερο preview του That ’70s Show sequel θα γνωρίσει στο κοινό τον Jay Kelso (Mace Coronel), ο οποίος και είναι ο γιος των Michael Kelso (Ashton Kutcher) και Jackie Burkhart (Mila Kunis). Το ίδιο θα συμβεί και με τη Leia Forman (Callie Haverda), την πανέξυπνη και εντελώς awkward κόρη του Eric Forman (Topher Grace) και της Donna Pinciotti (Laura Prepon).

Στο That ’90s Show θα δούμε επίσης τους Ashley Aufderheide, Maxwell Acee Donovan, Reyn Doi και Sam Morelos, σε μια παραγωγή των δημιουργών του That ’70s Show, Bonnie και Terry Turner, όπως και της κόρης τους, Lindsey Turner. Στον ρόλο του showrunner/executive producer θα βρεθεί ο Gregg Mettler.

Δείτε εδώ το trailer της σειράς όπως και φωτογραφικό υλικό:

https://youtu.be/F36HBFGxWkg

that_90s_show_s1_e1_00_24_51_06r

9

t

t

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured