Ότι δεν τράβηξε ο ίδιος τη σκανδάλη ισχυρίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Alec Baldwin, ο οποίος μίλησε για την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας Rust, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας, Halyna Hutchins, και τον τραυματισμό του σκηνοθέτη, Joel Souza.

Στις 21 Οκτωβρίου, οι αρχές είχαν ανακοινώσει ότι ο Baldwin είχε τραβήξει τη σκανδάλη του prop όπλου στο set της ταινίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 42χρονης Hutchins.

Σε συνέντευξή του στον George Stephanopoulos του ABC, η οποία θα προβληθεί αργότερα μέσα στην ημέρα, ο Alec Baldwin ισχυρίζεται ότι η σκανδάλη του όπλου στην πραγματικότητα δεν τραβήχτηκε ποτέ.

«Η σκανδάλη δεν τραβήχτηκε. Δεν την τράβηξα εγώ. Δεν θα έστρεφα ποτέ το όπλο σε κάποιον τραβώντας τη σκανδάλη. Ποτέ.», ανέφερε ο ηθοποιός.

Ερωτώμενος πώς βρέθηκε μια πραγματική σφαίρα στο set της ταινίας, ο Baldwin απάντησε ότι δεν είχε ιδέα.

«Κάποιος τοποθέτησε μια πραγματική σφαίρα στο όπλο – η σφαίρα δεν έπρεπε καν να βρίσκεται στον χώρο των γυρισμάτων», ανέφερε στη συνέχεια.

Μιλώντας για την Hutchins, ο Baldwin ανέφερε: «Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε από όλους όσους είχαν δουλέψει μαζί της. Την αγαπήσαμε και την θαυμάζαμε. Ακόμη και τώρα, δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτό που συνέβη, δεν μου φαίνεται ακόμη πραγματικό».

Μιλώντας στην εκπομπή Good Morning America, ο Stephanopoulos που πήρε τη συνέντευξη από τον ηθοποιό, ανέφερε ότι αυτή ήταν η πιο «έντονη» συνέντευξη που έχει πάρει ως τώρα. «Έχω πάρει χιλιάδες συνεντεύξεις τα τελευταία 20 χρόνια στο ABC. Αυτή ήταν η πιο έντονη εμπειρία που έχω βιώσει ποτέ. Είναι τόσο ωμή. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, είναι συντετριμμένος. Είναι όμως και πολύ ειλικρινής και προσεκτικός. Απάντησε σε κάθε ερώτηση, μίλησε για την Halyna Hutchins, αλλά και για το ότι συναντήθηκε με την οικογένειά της», ανέφερε ο Stephanopoulos.

Η συνέντευξη θα είναι διαθέσιμη σε λίγες ώρες από τώρα μέσα από την πλατφόρμα του Hulu.

Για την ώρα, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τι ακριβώς συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας. Τον προηγούμενο μήνα, ολόκληρο το συνεργείο της ταινίας κατέθεσε μήνυση εναντίον της παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου του Baldwin, για την ψυχική οδύνη που αυτό βιώνει μετά την τραγωδία.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured