Photos: Olga K.



Με το χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισε το Fly Beeyond Festival. Οι όποιες καλές εντυπώσεις από τον όμορφο χώρο, τις ανθρώπινες συνθήκες -με τρανταχτή εξαίρεση τις 2 (δυο) ώρες μετρημένες με το ρολόι στα μπαρ λίγο πριν τους James- και το επαρκές και ευγενικό προσωπικό, εξανεμίστηκαν μονομιάς την τρίτη και τελευταία μέρα με την ακύρωση της εμφάνισης της Pink και την παράσταση-παρωδία των Sugababes.



Αιτία; Τι κάνει νίαου νιάου; Δυο χιλιάδες παιδάκια μετά γονέων και κηδεμόνων όλα κι όλα παρόντα. Κι ας δεχτούμε ότι την πρώτη μέρα γέννησε η γυναίκα του μπατζανάκη του εξαδέλφου του drummer των Rasmus. Χθες το πράγμα «μύριζε» από νωρίς: υπερβολική ησυχία, ελάχιστος κόσμος και μόνο οι δυο από τις τρεις Sugababes στη σκηνή.



Την πρώτη κρυάδα διαδέχθηκε πραγματική έκπληξη όταν τα δυο κορίτσια αποχώρησαν ύστερα από τριάντα (!) λεπτά της ώρας. Κάπου εκεί άρχισαν να μας «τρώνε» τα ρούχα μας και η πανηγυρική επαλήθευση ήρθε από τα μεγάφωνα: «Η Pink βρίσκεται στο ξενοδοχείο της στην Αθήνα (σ.σ.: με ιδιαίτερη έμφαση στο «Αθήνα») και οι γιατροί της δεν της επιτρέπουν να εμφανιστεί απόψε λόγω στομαχικών διαταραχών. Η ίδια ζητά συγγνώμη και υπόσχεται ότι θα επανορθώσει στο μέλλον. Τα εισιτήρια θα μπορούν να εξαργυρωθούν μετά τις αυριανές ανακοινώσεις». Φαντάζεστε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί εάν στο χώρο βρίσκονταν ένα άλλου τύπου κοινό. Υπ’ αυτές τις συνθήκες τα λίγα μπουκάλια που έπεσαν στη σκηνή θεωρούνται ως πταίσματα.



Πολλά θα ειπωθούν τις επόμενες μέρες, σκεφτείτε όμως τους ανθρώπους οι οποίοι ταξίδεψαν από πολύ μακριά για να δουν, έστω και την Pink. Αυτοί αξίζουν λιγότερο σεβασμό από τους υπόλοιπους;



 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured