Photos: Olga K.

Για τους σκεπτικιστές να σημειώσουμε, πρώτ’ απ’ όλα, ότι αν και ο Scot Gorham ήταν το μόνο πραγματικό μέλος των Thin Lizzy, από την σύνθεση που είδαμε εκείνη τη βραδιά, ήταν και ο πιο μόνιμος κιθαρίστας τους. Ο δε ντράμερ, ο Tommy Aldridge (με βιογραφικό που περιλαμβάνει Black Oak Arkansas, Pat Travers, Ozzy, Gary Moore, Whitesnake), παρά τα πενηνταεφτά του χρόνια με την εντυπωσιακή επίδειξή του, απέδειξε ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο στο rock.



Αν αγνοήσουμε το μπασίστα, που απλώς συμμετείχε, μένει ο τραγουδιστής που θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε. Απλά δεν μπορείς να αντικαταστήσεις τον Phil Lynott, γιατί υπάρχει ένα πραγματάκι που λέγεται χάρισμα και ή το έχεις ή δεν το έχεις. Η φιλότιμη προσπάθειά του εκτιμήθηκε δεόντως από ένα κοινό διψασμένο για τους Thin Lizzy, που τραγουδούσε μαζί με το συγκρότημα και φυσικά έγινε χαμός στο “The Boys Are Back In Town”, φώναζε παραγγελιές (κάποιες παίχτηκαν επιτόπου) και έβγαλε για δύο encore το group.



Ο Gorham μας φιλοδώρησε με αρκετά σόλα (κράτησε μοναχός του τον ογκόλιθο του “Black Rose”) για να περάσουμε μέχρι την επόμενη επίσκεψή τους, αλλά γυρίζοντας σπίτι η κουβέντα ήταν μόνο για τον Philo.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured