Photos αναμένονται οσονούπω...

Παρασκευή βράδυ και στο Fuzz είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος για τα μάτια του κυρίου Schiller, γερμανού εκπρόσωπου της electro και της ambient, ο οποίος ήδη είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στη χώρα μας, όταν το περασμένο καλοκαίρι άνοιξε για τους Raveonettes και τους Depeche Mode.

Συνοδευόμενος από τη μπάντα του, ξεκίνησε με σχετικά ήρεμα κομμάτια, εμπλουτισμένα όμως με ηλεκτρικά, κιθαριστικά ξεσπάσματα -πράγμα που ίσως και να ξένισε αρκετούς από τους πιο σκληροπυρηνικούς electro οπαδούς του. Τη χαλαρή ατμόσφαιρα συμπλήρωναν και τα απλοϊκά, γραμμικά video που προβάλλονταν στους δύο προτζέκτορες και σε μικρές οθόνες T.V.

Highlight της βραδιάς αποτέλεσε η εμφάνιση της Kim Sanders (πρώην Culture Beat), η οποία -πέρα από χρέη τραγουδίστριας- φαίνεται να είχε αναλάβει και χρέη διασκεδάστριας, καθώς έπαιξε το σύνηθες παιχνίδι «λέω-τρεις-λέξεις-στα-ελληνικά-για-να-χαρείτε» με ένα κοινό που ενθουσιάστηκε στο άκουσμα της λέξης «σπανακόπιτα» περισσότερο απ’ ό,τι στο άκουσμα των τραγουδιών. Στα μισά περίπου της συναυλίας ο Schiller ανέβασε για λίγο την πεσμένη αυτή διάθεση, παίζοντας τα πασίγνωστα hits του, «Dream of you» και «I Feel you».

H Kim ανέβηκε για άλλη μια φορά στη σκηνή λίγο πριν το τέλος, υπήρχε όμως μια γενικότερη χλιαρότητα, ίσως φυσιολογική για electro συναυλία, όταν δεν μιλάμε για τους Air, τους Orbital ή τους Faithless, και οι αποχωρήσεις είχαν αρχίσει πριν καλά-καλά τελειώσει το encore. Με μια λέξη: eventless, εκτός κι αν θεωρηθεί event το ότι ο Schiller χαμογελούσε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured