Επειδή πολλές φορές ακούμε για συναυλίες-πάρτι, αλλά σπάνια κάτι τέτοιο πραγματοποιείται τελικά, ήταν πραγματικά όμορφο να διαπιστώνεις πως το υποσχόμενο πάρτι των Stereo MCs στο Club 22 εκπλήρωσε όσα είχε υποσχεθεί και με το παραπάνω μάλιστα.

Με τον Rob Birch να βάζει υποψηφιότητα για τον απόλυτο frontman το συγκρότημα ανέβασε την αδρεναλίνη όλων ανεξαιρέτως από το πρώτο κιόλας λεπτό. Αυτό δε που έγινε στο Connected δεν το βλέπουμε πλέον συχνά στην πατρίδα μας. Ήταν ένας ιδανικός συνδυασμός για την τέλεια συναυλία. Ένα συγκρότημα αποφασισμένο να διασκεδάσει τον κόσμο κι ένας κόσμος αποφασισμένος να περάσει καλά, προφανώς υποψιασμένος από τις προηγούμενες εμφανίσεις τους.

Οι Stereo MCs ανήκουν στις μπάντες που δεν χρειάζεται να ξέρεις τα πάντα για να περάσεις καλά στις συναυλίες τους. Ακόμα και οι χαλαρές στιγμές απο το πρόσφατο Paradise μεταμορφώθηκαν επί σκηνής δημιουργώντας δυό βραδιές αξέχαστες για όσους μπόρεσαν να τις παρακολουθήσουν, αφού έμεινε κόσμος χωρίς εισιτήρια...

Ευχάριστες εκπλήξεις: το πέρασμα του Thank You For Letting Me Be Myself Again των Sly And The Family Stone κατά τη διάρκεια του Step It Up, το Creation και οι αεικίνητες τραγουδίστριες!

Y.Γ. Σουπερ κι οι μουσικές του Blend...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured