Το πάρτυ εκείνη την βραδιά άρχισε πριν φτάσουμε στον χώρο που θα εμφανιζόταν αυτός ο σπουδαίος DJ για τους τελικούς του Heineken thirst. Μόνο η σκέψη ότι έπρεπε να ταξιδέψουμε μέσα από την νυχτερινή εθνική οδό (με ότι συνεπάγεται σε αυτό, καταλαβαίνετε, υψηλές ταχύτητες - δυνατή μουσική αλλά και γέλια) έκανε το αμάξι να μοιάζει το λιγότερο με ιδιωτικό πάρτυ και περισσότερο σάν ένα ελληνικό Ηuman Traffic!

Μετά από ένα ολιγόωρο ταξίδι λοιπόν φτάσαμε στο club στο οποίο οι 3 υποψήφιοι θα παρουσίαζαν στο κοινό ένα 20λεπτο δείγμα της δουλειάς τους, σε ένα χώρο ιδανικό (μεγάλο μαγαζί, ανοιχτό με θέα στον Ευβοϊκό) και με ένα κοινό έτοιμο να διασκεδάσει! Το διαγωνιστικό μέρος το άνοιξε ο νικητής της Θεσσαλονίκης Χρήστος Μόσσιος με ένα δυνατό set με mid-tempo house ρυθμούς. Συνέχισε ο νικητής της Αθήνας Γιώργος Ζήτης στον οποίον προσωπικά βρήκα έξυπνη την ιδέα του να παίξει στις αρχές του set του ένα κομμάτι με oriental φωνητικά γιατί μου έδειξε οτι ήταν ένας ενημερωμένος dj όσον αφορά τα hypes! Τελευταίος dj ο Πατρινός Γιάννης Λαμπρόπουλος (ο οποίος είχε τετραήμερη άδεια απο τον στρατό για να ήταν εκεί!) ένα άκρως επικοινωνιακό άτομο, μιας και εύκολα ξεσήκωνε το κοινό με τις επιλογές του αλλά και την άνεση του μιάς και χόρευε, χειροκρόταγε και γενικά εδίνε απλόχερα καλή διάθεση! Θετικό του στοιχείο ήταν ότι πρόλαβε να κλείσει το set του σε αντίθεση με τους άλλα δύο παιδιά που είχαν πολλά να πουν και δυστυχώς ...δεν κατάφεραν να τα πουν όλα με αποτέλεσμα να τους κλείσουν τον ήχο απο την κεντρική κονσόλα!

Τέλος να αναφέρουμε ότι μέχρι να βγεί η απόφαση απο την κριτική επιτροπή τον ρυθμό κράτησε η νικήτρια του Τhirst Πολωνίας μια κυρία που ...εκτός απο το να ευχαριστιέσαι να την ακούς, χαίρεσαι και να την βλέπεις!

Και έφτασε η ώρα της κρίσης! Οι 3 υποψήφιοι μαζί με την κριτική επιτροπή (μέρος της φυσικά και ο επίσημος καλεσμένος της βραδιάς Paul Oakenfold) είχαν βγάλει την απόφαση. Νικητής του διαγωνισμού thirst με κοινή απόφαση κοινόυ -επιτροπής είναι... ο πατρινός Γιάννης Λαμπρόπουλος. Αφου μοιραστήκαν τα δώρα και ο ίδιος ο Paul Oakenfold συνεχάρη τον νικητή, ήρθε η ώρα να πιάσει δουλεία στα decks και να γίνει πανικός στο ίσωμα! Ο κόσμος να κουνάει ρυθμικά τα χέρια να φωνάζει να ανάβει καπνογόνα και γενικά ή καθε μίξη του να γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό.

Αλλά και ο ίδιος ο Paul Oakenfold μας απέδειξε γιατι έχει κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου dj στον κόσμο. Σαν frontman μιας ροκ μπάντας, χόρευε, χειροκροτούσε και έδειχνε ότι πρώτα αυτός βιώνει την όποια επιλογή του πάνω στην κονσόλα. Φυσικά η πιο σπουδαία στιγμή της βραδιάς ήταν το "γκαζωμενό" remix του Southern Sun απο το Βunkha (όχι ή έκδοση του Tiesto) το οποίο τρέλανε το κοινό!

H επιστροφή μας βρήκε κουρασμένους αλλα και χορτάτους απο καλές αναμνήσεις. Είδαμε ένα ώραιο μαγαζί, ωραίο κόσμο που ήξερε γιατι βρισκόταν εκεί, και όχι για το hype, και κάποιους dj's που, μηδενός εξαιρουμένου, ήξεραν πώς να κάνουν το κοινό να περνά υπέροχα!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured