Στα πλαίσια της πρώτης περιοδείας των Placebo στη Μεγάλη Βρετανία για την προώθηση του νέου τους album, βρέθηκαν στο κατάμεστο Royal Court Theatre της πόλης του Liverpool. 

Αρχικά, γύρω στις 8, στη σκηνή του όμορφου αυτού συναυλιακού χώρου, ανέβηκαν τα φιλαράκια των Placebo, που δεν είναι άλλοι από τους πολύ καλούς Six By Seven, οι οποίοι κατάφεραν να παρουσιάσουν μέσα σε ένα 45λεπτο μια θύελλα από δυνατές κιθάρες και υπερφορτισμένα συναισθήματα, παίζοντας υλικό κυρίως από το τελευταίο τους album, "The Closer I Get". Κορυφαία στιγμή της εμφανισής τους, το "My Life Is An Accident".

Αλλά το μυαλό ήταν αλλού. Όλοι περίμεναν τον Brian, και αν λάβεις υπόψη το γεγονός ότι το 80% του κοινού ήταν 18χρονα goth αγόρια και κορίτσια ντυμένα στα μαύρα, καταλαβαίνεις τι κατάσταση επικρατούσε.

Κατά τις 9, επιτέλους έκαναν την εμφανισή τους στη σκηνή- ο Brian όμορφος όσο ποτέ, elegant, clean-shaven, o Stefan έχοντας υιοθετήσει ένα νέο punk-rock look, και ο Steve ίδιος, πιο χαμηλών τόνων, και μονίμως κρυμένος πίσω από το drum kit.

Άνοιξαν με το απολογητικό "Black-Eyed" - I was never faithful and I was never one to trust/Bordelining schizo and guaranteed to cause a fuss - ένα από τα ομορφότερα κομμάτια του Black Market Music. Συνέχισαν με το "Special K" και μερικά από τα υπόλοιπα "δυνατά" κομμάτια του νέου δίσκου. Μετά πέταξαν δύο βαρβάτες ερμηνείες των "Scared of Girls" και "Bionic", και εκεί που η αδρεναλίνη και η θερμοκρασία είχαν φτάσει πλέον στα ύψη, έπαιξαν το "36 degrees". Τι 36 τι 42, είχαμε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα...

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι πιο mellow στιγμές. "Every You, Every Me", "Without You I'm Nothing" (δώσανε ρέστα), "Blue American", καθώς το video wall έδειχνε μία φλεγόμενη σημαία της Αμερικής, και "Peeping Tom", το αρκετά μελαγχολικό κομμάτι που κλείνει το νέο δίσκο.

Ο Brian όμως κρύβει και άλλα ταλέντα - μας είπε χαρακτηριστικά: "I've always wanted to be Elton John (hahahhaha), so here's my chance"... Κάθισμένος στο synth, μας χαρίσε μία μαγευτική πιάνο version του "Teenage Angst". Και επειδη είναι από το αγαπημένα μου κομμάτια, now I can die happily…

H μαγευτική βραδιά έκλεισε με δύο απίστευτες ερμηνείες των "Nancy Boy" και "Pure Morning". My sweet prince, you are the one… 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured