Yes It Does!! Sure It Does!! presents Kiwi, Bad Spencer & Chris Kontos

Yes It Does!! Sure It Does!! presents Kiwi, Bad Spencer & Chris Kontos

Στο πρώτο του πάρτι μετά το season opening, το Yes it does!! Sure it does!! συνεργάζεται για δεύτερη φορά με το Ρομάντσο μετά το πολύ επιτυχημένο event για τα 5 χρόνια του Yid!!Sid!!

Μαζί τους, ο Βρετανός Alex Warren, κατά κόσμο Kiwi για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 01-11-2013 23:00
Τοποθεσία Ρομάντσο
Πρόκειται για έναν από τους πιο ανερχόμενους DJs και παραγωγούς που εκπροσωπούν την πολύ ζωντανή, τα τελευταία χρόνια, σκηνή του Ανατολικού Λονδίνου.

 Έχοντας γνωρίσει τη νύχτα του Λονδίνου  αρχικά ως φωτογράφος και έπειτα πίσω από τα decks ως promoter & resident DJ της βραδιάς Orlando Boom, ο Kiwi  έγινε φέτος περιζήτητος με κυκλοφορίες σε hot label όπως  Needwant , Days of being wild, Deepshit αλλά και στην θρυλική Kitsune, αποκτώντας σημαντική φήμη σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα, μετράει εμφανίσεις στα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά dancefloors που τον καλούν να παρουσιάσει τα εκλεκτικά σετ του. Φημίζεται ιδιαιτέρως για τα πολύωρα σετ στο Nest του Dalston, όπου διατηρεί residency, και τα οποία ξεκινούν από balearic και disco και καταλήγουν σε techno μέσω electro και house.

Μια εκδοχή αυτών των σετ θα παρουσιάσει και στην Αθήνα, ενώ τον Kiwi θα συνοδεύσουν ο Chris Kontos και ο resident DJ του Yid!!Sid!! Bad Spencer.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ