The Rockaway Playground

Την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στο BAT CITY o Κώστας Στριφτός και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο Back 2 Back Dj Set χωρίς μουσικές αναστολές με Classic, Hard, New Rock, Alternative, Garage, Punk, Indie, Reggae, Pop, Surf, Americana επιλογές.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 18-11-2014 21:00
Τοποθεσία Bullet Club (ex Bat City)
Όλοι έχουμε κάποιες «κακές» συνήθειες. Προσπαθούμε να περιοριζόμαστε σε αυτές που μας αρέσουν περισσότερο, έτσι εμείς γουστάρουμε πολύ να βγαίνουμε έξω Τρίτες, να ξενυχτάμε, να παίζουμε τις καλύτερες μουσικές και να διασκεδάζουμε ξέφρενα, παρέα με τους φίλους μας και όχι μόνο. Ραντεβού λοιπόν, την Τρίτη 18 Νοέμβρη στο BAT  CITY, σε ένα από τα πιο γνωστά live rock club της πόλης, ένα χώρο σύγχρονο, αλλά σκοτεινό και ατμοσφαιρικό, φτιαγμένο για τη μουσική μας και για καταστάσεις χωρίς όρια...

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Bullet Club (ex Bat City)

Το Bullet Club βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 11, ακριβώς δίπλα στο πεδίο του Άρεως. Η πρόσβαση γίνεται ή μέσω ΗΣΑΠ (Στάση Πλατεία Βικτώριας) ή μέσω μετρό (Στάση Αμπελόκηποι) + όποιο λεωφορείο κατευθύνεται προς κέντρο (η στάση ειναι έξω από το μαγαζί). Με τα πόδια από Βικτώρια ειναι ένα πεντάλεπτο, από Αμπελόκηπους είναι κάνα τέταρτο)

Τηλ. 210 6401666

Â