The Apple Jam

Μία Παρασκευή το μήνα, (εκτάκτως αυτή τη φορά θα είναι Σάββατο) ετοιμαστείτε για μια αμιγώς χορευτική βραδιά για Lindy Hoppers όλων των επιπέδων με την καλύτερη swing μουσική από τα 20s, 30s, και 40s!

Φορέστε τα χορευτικά σας παπούτσια και δέστε καλά τα κορδόνια σας γιατί το τζαμάρισμα θα είναι ατελείωτο!

Διαγωνισμός Let's up the stakes! Στα Apple Jams θα έχουμε και μικρούς διαγωνισμούς χορού για να σας "σπρώχνουμε" να προσπαθείτε κάθε φορά και λίγο περισσότερο.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 09-11-2013 21:00
Individual Price 3.00€
Τοποθεσία Χώρος Τέχνης 14η Μέρα
.. Το θέμα και είδος του διαγωνισμού θα αλλάζει κάθε φορά. Ξεκινάμε με κάτι απλό: Lindy hop Jack & Jill. Ο διαγωνισμός αυτός βασίζεται σε τυχαία ζευγάρια και τον αυτοσχεδιασμό τους πάνω σε τυχαία τραγούδια. Επιστρατέυστε, λοιπόν, το κέφι και τον αυτοσχεδιασμό σας για να ξεσηκώσετε το πλήθος! Διάβασε περισσότερα για το Jack & Jill. Δεν χρειάζεσαι να έχεις δικό σου παρτενέρ! Απλώς δηλώνεις συμμετοχή στην είσοδο!

Το Apple Jam γίνεται ακριβώς για να χορτάσετε χορό οι φανατικοί lindy hoppers. Φροντίζουμε λοιπόν οι χώροι που διαλέγουμε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις μας για: Μεγάλη πίστα και καλό πάτωμα που να βολεύουν στον χορό. Καλό εξαερισμό για ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι στα Apple Jam απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα!