T.H.C. Sound System Party

T.H.C. Sound System Party

Το T.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 04-10-2014 17:00
Τοποθεσία Cafe Υπογλυκαιμίες
H.C. Sound System γιορτάζει τα 28 του χρόνια με ένα ολοήμερο Reggae Party στον κήπο του Cafe ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΕΣ, το ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Στα πλατώ οι Music Selectors του THC, Rankin Johnny, Collie Youth, Mat Shunyo, Dread Power μαζί με τους Raggaprincess, Grassman Evita MC & RockStadi.

Είσοδος Ελεύθερη

Το T.H.C. Sound System δημιουργήθηκε το 1986, με σκοπό την διάδοση της Reggae μουσικής και Τζαμαικανικης κουλτούρας στην Ελλάδα. Σήμερα, το T.H.C. αποτελείται από τέσσερεις Music Selectors (όπως λέγονται οι DJ’s στη Τζαμάικα), τους Rankin Johnny, Collie Youth, Mat Shunyo και Dread Power.
Στα 28 αυτά χρόνια το T.H.C., έχει εμφανιστεί σε δεκάδες Club και Bar στην Αθήνα, στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Έχει επίσης συμμετάσχει  σε αρκετές Reggae συναυλίες και Φεστιβάλ.Μέσα από μία τεράστια συλλογή δίσκων βινυλίου, που συμπεριλαμβάνει όλα τα είδη της Reggae από την δεκαετία του ΄60 μέχρι σήμερα, το T.H.C. Sound system, εξακολουθεί να παίζει μουσική για την ψυχή και το σώμα. Τον Δεκέμβριο του 2006, το μέλος του THC, Rankin Johnny, δημιούργησε το label “THC Records” , με σκοπό την προώθηση Ελληνικών Reggae γκρουπ και μουσικών. Από τον Φεβρουάριο του 2013, οι  Collie Youth, Mat Shunyo και Dread Power, έχουν προχωρήσει στην παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών, με τον τίτλο  REGGAE TRAIN.

Πληροφορίες για τον χώρο - Cafe Υπογλυκαιμίες

Cafe ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΕΣ
Natura Shop - ΠΑΡΚΟ ΑΝΤ. ΤΡΙΤΣΗ
Πληροφορίες - κρατήσεις: 210-2387732

Τα παλιά υποστατικά του Όθωνα και της Αμαλίας έχουν ανακαινιστεί και στεγάζουν  την βιολογική αγορά, ένα καφενείο, μια ταβέρνα και το οικολογικό βιβλιοπωλείο του πάρκου. Υπάρχει ένας τετράγωνος  προαύλιος χώρος που χρησιμοποιείται από κοινού από τις  παραπάνω χρήσεις.