Steve Vibronics w/ Madu Messenger & Anna Mystic

Το Τμήμα Ανάπτυξης & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων παρουσιάζει το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 στο Βios το μέλλον του ήχου της dub, Steve Vibronics από το Leicester της Αγγλίας.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 25-05-2013 22:30
Individual Price 7.00€
Τοποθεσία Bios
Μαζί με τον Madu Messenger, το πιο πολύτιμο φωνητικό μυστικό του Leicester, συναντούν την Anna Mystic (short pitching) για να μας χαρίσουν βαριά dubwise μουσική για να ανυψώσει το πνεύμα και την ψυχή.

Το ομώνυμο σχήμα Vibronics δημιουργεί ήχο και αγκαλιάζει όλη τη γη από το 1995, που η μουσική τους έφτασε γρήγορα στην πρώτη γραμμή της αγγλικής Dub σκηνής και έφτασε και καθιερώθηκε στους σημαντικότερους προορισμούς στη γη. Οι περισσότερες από 40 δισκογραφικές παραγωγές της θρυλικής πλέον δισκογραφικής εταιρείας των Vibronics, με επωνυμία Scoops records, είναι τεκμήριο αυτής της θέσης, όπως επίσης και μια σειρά από άλμπουμ, singles, remixes και συμπαραγωγές με εκατοντάδες δισκογραφικές εταιρίες και παραγωγούς, που συμπεριλαμβάνουν τις παγκόσμιας ακτίνας εταιρείες Universal Egg, Jarring Effects, Dubhead και Jah Tubbys.

Η ζωντανή μουσική παρουσία των Vibronics αγκαλιάζει όλη τη γη, συμπεριλαμβάνοντας μεμονωμένες εκδηλώσεις, βραδινές μουσικές σκηνές και εθνικά και διεθνή φεστιβάλ, με ασταμάτητο παρόν στις μεγαλύτερες διεθνείς και παγκόσμιες διοργανώσεις του είδους τους και των μουσικών ειδών με τα οποία συνδέεται. Οι Vibronics συνεχίζουν να συμβάλλουν ακούραστα στη ζωντανή μουσική παραγωγή και ψυχαγωγία σε ολόκληρη την Ευρώπη, την Ασία, την Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική. Η φήμη τους έχει χτιστεί στη βάση της σταθερής μεγάλης επιτυχίας των μουσικών τους εμφανίσεων, και του τρόπου, της έντασης και του ρυθμού που αυτές δεν σταματούν να απογειώνουν το ευρύ κοινό τους, κάθε φορά. Οι συνεργασίες με αξιόλογα φωνητικά ταλέντα όπως ο Madu Messenger, και ενίοτε με μουσικούς εκτελεστές κρουστών και άλλων οργάνων προσθέτουν στον πλούτο και στο πολύχρωμο ύφος του ήχου των Vibronics και του δυνατού χορευτικού ρυθμού στις ζωντανές εμφανίσεις και εκτελέσεις. Σαν αποτέλεσμα, η αναγνώρισή τους έχει δώσει το όνομα της παγκόσμιας σχολής του είδους της dub. Στα decks, ο Steve Vibronics και ο Madu Messenger συναντούν την Anna Mystic, που δεν χρειάζεται ειδικότερες συστάσεις, καθώς είναι αναμφισβήτητα η dj και selector με την πιο συνεπή, δυναμική και πλούσια παρουσία τις τελευταίες δύο δεκαετίες στην Ελλάδα. Τα περίφημα dj sets της σε εκδηλώσεις, clubs, πάρτι και φεστιβάλ κινούνται σε όλο το φάσμα της reggae dub, roots reggae και dancehall μουσικής κουλτούρας. Στις 25 Μαΐου στο Bios, η Anna Mystic παρουσιάζει το opening της βραδιάς, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στην πίστα πριν τα decks και ο κόσμος υποδεχτούν τον Steve Vibronics και τον Μadu Messenger σε μία μεγάλη dub βραδιά.

Αναμείνατε ένα μουσικό ταξίδι από εκλεκτούς κλασικούς ήχους της Jamaica, μέχρι και αποκλειστικές νέες μουσικές συνθέσεις μας, απευθείας από το studio...''

(Steve Vibronics, 4/2013).

Πληροφορίες για τον χώρο - Bios

Κέντρο συνάντησης για τις τέχνες και τα μέσα του σήμερα

T. 210 3425335