Splash Wars III

Στις 29 Μαρτίου 2014 η Θεσσαλονίκη υποδέχεται την μεγάλη γιορτή των χρωμάτων.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 29-03-2014 21:00
Τοποθεσία Block 33
Το SPLASH WARS PARTY SERIES επιστρέφει δυναμικά! Το Block33 σε συνεργασία με τους Pony Licks, τους Zoltan Tribe και την εταιρία Propaganda Rollin co μετά από τα ανεπανάληπτα SPLASH WARS Parties του 2013, επιστρέφουν για πρώτη φορά μέσα στο 2014 για να προκαλέσουν όλους τους εν δυνάμει πολεμιστές να γευτούν την τέχνη του πιο διασκεδαστικού πολέμου!  

Όσοι και όσες έχουν ξαναέρθει στα προηγούμενα πάρτι σίγουρα γνωρίζουν ότι αυτή η βραδιά θα σημαδέψει όχι μόνο τα ρούχα σας αλλά και την μνήμη σας αφού πρόκειται για ένα ξέφρενο party όπου πάνω από 80KG από UV χρώματα σε υγρή μορφή εκτοξεύονται προς όλες τις κατευθύνσεις δημιουργώντας έτσι έναν ζωντανό καμβά ντυμένο με φωσφορούχα χρώματα!  

Τονίζουμε ότι τα χρώματα είναι βιολογικά και δερματολογικά ελεγμένα και σε καμία περίπτωση δεν είναι βλαβερά τόσο για την υγεία όσο και για τα ρούχα σας! Ακολουθώντας τις οδηγίες που θα σας παρέχουμε για την φροντίδα των ρούχων σας θα έχετε ένα αξέχαστο βράδυ χωρίς κατεστραμμένα ρούχα με μόνη ανάμνηση την βροχή από χρώματα και το τρελό party.  

Το Line Up αποτελείται από τους CR SPACE, NUFF, CAMELORG, UZZI το γνωστό πλέον Αθηναίο HEADAH FREAK!της ομάδας των PONY LICKS καθώς και έναν αγαπημένο resident dj της πόλης τον dj Ado! Ένα μίγμα από επίκαιρες μουσικές με House, Electro, Liquid Beats, Dancehall, Trap και DrumNBass θα ξεσηκώσει τους χώρους του Block 33 για πάνω από 6ώρες! Παράλληλα σειρά από εκπλήξεις, δώρα και άλλες δραστηριότητες περιμένουν τους παρευρισκόμενους!  

Η ειδική διακόσμηση του SPLASH WARS 3 σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα BLACK LIGHTS αλλά και ο ζωντανός και κινούμενος καμβάς των splash warriors αποτελούν τα στοιχεία που θα κάνουν τη βραδιά αξέχαστη. Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει ανεξάρτητα από την ηλικία ή τις μουσικές προτιμήσεις. Το Dress Code επιβάλει λευκό TSHIRT και χαμόγελα!  

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 8€ (τα πρώτα 200) | 10€ Ταμείο: 10€

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων προπώλησης θα διατίθενται μόνο από το Propaganda Rollin co. Store στην οδό Ισαύρων 7 στην Πλατεία Ναυαρίνου (παράλληλος δρόμος της Τσιμισκή και κάθετος στην Δημητρίου Γούναρη) και για πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Store στο www.facebook.com/PropagandaRollinCoStore  

* στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα ποτήρι μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί    

Βρείτε το event στο facebook : https://www.facebook.com/events/264750090359691

Πληροφορίες για τον χώρο - Block 33

Πίσω από το εγχείρημα του Block33 βρίσκονται άνθρωποι που αγαπούν και στηρίζουν τη μουσική, τις τέχνες και τον πολιτισμό. Μια παρέα νέων ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση και παραγωγή μουσικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Για κρατήσεις, εισιτήρια ή λοιπές πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2310-533533 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.