Rockin Xmas Bazaar Vol. II

Ποτέ δεν πρέπει να αφήνεις μια ευκαιρία για ολοήμερο πάρτυ να πάει χαμένη… το Rockin Xmas Bazaar επιστρέφει στο Gagarin 205 την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου!

Πληροφορίες για συμμετοχές στο τηλέφωνο 6944726165.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 16-12-2012 12:00
Τοποθεσία Gagarin 205
Στην άλλη γραμμή του ακουστικού ο Χρήστος-motherfuckin- Μακρυδάκης.

ALL DAY AND ALL OF THE NIGHT!

Ανήκετε στην κατηγορία του παθιασμένου συλλέκτη;
Λατρεύετε να ψαχουλεύετε με τις ώρες παλιά συλλεκτικά βινύλια, βιβλία, αφίσες και εισιτήρια ροκ συναυλιών;
Αγαπάτε τα vintage ρούχα;
Μήπως, είστε ένα επίδοξος Άγιος Βασίλης που θέλει να γεμίσει τα αγαπημένα του πρόσωπα με ιδιαίτερα, πρωτότυπα δώρα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές;

Από τους πάγκους του Gagarin πρόκειται να παρελάσει ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σας! Μετά τη μεγάλη επιτυχία του περσινού bazaar, οι πάγκοι του παζαριού ξαναστήνονται φέτος στον φιλόξενο χώρο του Gagarin 205. Ακόμη περισσότερη μουσική, πιο πολλές συμμετοχές, πρωτότυπα δώρα, χειροποίητη τέχνη και μόδα, αξεσουάρ και ρούχα για τους αποφασισμένους retromaniacs και τις vintage queens της Αθήνας, συλλεκτικά memorabilia της ροκ κουλτούρας, pop parafernalia και, κυρίως, πολύ περισσότεροι δίσκοι, σπάνιοι και δυσεύρετοι, για την, όλο και ανερχόμενη, φυλή των Φετιχιστών του Βινυλίου.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 12 το μεσημέρι με καφέ, σνακς, φρέσκα σάντουιτς και πιροσκί – για τους γενναίους του σαββατιάτικου χανγκόβερ που θα κάνουν ουρά μπροστά στους πάγκους για να προλάβουν τις πρωινές προσφορές. Το ψαχούλεμα των πάγκων (και τη σώμα με σώμα μάχη για την απόκτηση του σπάνιου φετίχ δίσκου) θα συνοδεύσουν sets από τους πιο γνωστούς djs της Αθήνας.

Ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους :
Laternative (Σταύρος Διοσκουρίδης, Παναγιώτης Μένεγος), Τόσο Νέοι, Τόσο Πουριτανοί (Άρης Καραμπεάζης, Θεοδόσης Μίχος) VS Armani Had A Softer Touch (Φώτης Βαλλάτος, Θεοδόσης Μίχος), Untitled (Νικήτας Μαντάς και Γκέντι Κρίστο), Θοδωρής Κανελλόπουλος, Δημήτρης Κανελλόπουλος (e-tetradio.gr), και άλλοι.

Τα φώτα θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12 το βράδυ. Save the date λοιπόν, και ξυπνήστε έτοιμοι για διασκέδαση και χριστουγεννιάτικα ψώνια από το πρωί της 16ης Δεκεμβρίου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες στα περίπτερα, τους ΑΑΑ DJs και τα αιθέρια πλάσματα του rockin' cafe-snack bar προσεχώς.

Πληροφορίες για τον χώρο - Gagarin 205

Σε απόσταση τεσσάρων λεπτών, με τα πόδια, από τους σταθμούς του HΣAΠ και του ATTIKOY METPO, σε μια ανεκμετάλλευτη πυκνοκατοικημένη περιοχή στη καρδιά της Aθήνας, με άνετη πλέον πρόσβαση οδικώς τόσο από το κέντρο όσο και από την Aττική Oδό, το GAGARIN 205 αποκτά πλέον στρατηγική σημασία, μιας και βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο χάρτη της ψυχαγωγίας, ικανοποιώντας νότια και βόρεια προάστια, πέρα, μέσα και γύρω από το...ποτάμι.