Rent Party

Χριστουγεννιάτικο Δείπνο

Είσοδος: Ρεφενέ.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 21-12-2013 17:00
Τοποθεσία The Swing Lounge
.. Φέρε κάτι από την λίστα με τα απαραίτητα  

Μετά την περσινή υπέροχη, ζεστή βραδιά στο πρώτο μας rent πάρτυ, συνεχίζουμε την παράδοση και αυτά τα Χριστούγεννα και...

Σας καλούμε στο Χριστουγεννιάτικό μας Rent Party!

Σύμφωνα με την παράδοση των rent parties (ή house parties) του Harlem τη δεκαετία του '20, οι ένοικοι οργάνωναν πάρτυ με φαγητό, ποτό, χόρο και μουσική, με ένα μικρό αντίτιμο από τους καλεσμένους, έτσι ώστε να "βγει" το νοίκι του μήνα.

Εμείς σας καλούμε στη δική μας εκδοχή αυτού του σπιτικού πάρτυ και το μόνο που σας ζητάμε είναι η σπεσιαλιτέ σας (φαγητό, γλυκό ή ποτό) μαχαιροπίρουνα και.... επιτραπέζια παιχνίδια!

Ελάτε από νωρίς (5 το απόγευμα) μέχρι τα μεσάνυχτα σε ένα Χριστουγεννιάτικο δείπνο με retro ατμόσφαιρα... Θα φάμε, θα πιούμε, θα παίξουμε επιτραπέζια, και -αν προκύψει- θα χορέψουμε!

Τί να φέρω;

Το πάρτυ είναι ρεφενέ οπότε φέρε μαζί σου τουλάχιστον ένα από αυτά που αναφέρονται στην παρακάτω λίστα! Μη ξεχάσεις να σημειώσεις τί θα φέρεις γράφοντας το όνομά σου δίπλα ώστε να μη φέρουμε όλοι τα ίδια!

Προαιρετικά, φέρε επίσης:

Το αγαπημένο σου επιτραπέζιο (taboo, jenga, twister κλπ) αν θες να παίξουμε. Ένα μικρό, συμβολικό δωράκι αν θες να συμμετέχεις στο Secret Santa. Κατά την παράδοση του Secret Santa, όσοι φέρουν ένα δωράκι, κάποια στιγμή μέσα στη βραδιά θα πάρουν τυχαία ένα δώρο από αυτά που έχουν φέρει οι υπόλοιποι! Κάτι για να κάτσεις άνετος όταν θα παίζουμε επιτραπέζια (μαξιλάρα, πουφ, σκαμνάκι, χαλάκι ή ό,τι άλλο θες) Λίστα με τα απαραίτητα Δες τα απαραίτητα, διάλεξε ένα (ή περισσότερα αν θέλεις) και σημείωσε τί θα φέρεις!

ΔΕΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

 

Προσπάθησε, όσο είναι δυνατόν, να φέρεις πράγματα δεν έχουν δηλώσει άλλοι ή τα έχουν δηλώσει λίγοι ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες