Poldoore

Ο Up ‘n’ Loud και το Block 33 παρουσιάζουν τον μάγο του beat making, Poldoore, σ’ ένα ξεχωριστό live MPD show την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου! Μαζί του, ο Mononome, ένας απ’ ένας απ’ τους πιο ταλαντούχους Έλληνες electronic hip-hop παραγωγούς, αλλά και ο Moody Sanchez w/ Stefanos Lazarinos.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 12-12-2014 21:00
Τοποθεσία Block 33

Το αγαπημένο παδί των Cold Busted και Dusted Wax Kingdom, με πολλές συμμετοχές στις περίφημες συλλογές Bust Free, και τέσσερα EPs (Dreamworks , Lush Life , Waiting For The World, Transient) και το πετυχημένο ντεμπούτο το full length LP, “The Day Off”, επιστρέφει για ένα μοναδικό live MPD show!

Κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση και συμμετέχντας σε μεγάλα festivals της Ευρώπης (Dour 2014), είναι ήδη υποψήφιος για 4 βραβεία της Red Bull Elektropedia (Artist Of The Year, Best Album, Best Remix and Breakthrough Artist), επιστρέφει πιο ώριμος από ποτέ για ένα μοναδικό party... Beats / Samples / Hip Hop είναι οι βασικοί άξονες της μουσικής του, ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς της γενιάς του!

“But I Do” , “Solstice” , “Banana Hammock” , “Faithful Man” , “In Your Head” , “Nothing Left To Say” , “Dream On” , “Honey Don’t Cry” , “Lush Life”, “Heard It All Before”, “Call It a Day” είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια που ακούς συνεχώς στις play lists ραδιοφωνικών σταθμών! Ρεμιξάρει Mos Def , Pete Rock & C.L. Smooth, Nas και The Fugees με ευκολία και δημιουργεί την εντύπωση ότι δημιουργεί νέα κομμάτια από την άρχη.

Μαζί του o Mononome.
Μέλος του ανεξάρτητου label Beat Quick, ανήκει στην πολυτάλαντη σκηνή των Ελλήνων beat makers – παραγωγών. Συνθέτει χρησιμοποιώντας δείγματα απο δίσκους παλαιότερων δεκαετιών προσφέροντας μια διαδραστική ηχητική εμπειρία, βασισμένη σε Soul, Jazz και Βlues ηχοχρώματα.

Τον Οκτώβριο έπαιξε στο πλευρό του DJ Krush στις Βρυξέλλες και το Νοέμβριο ξεκίνησε την tour παρουσίασης του τελευταίου του album “Tale Of The Phoenix”, η οπoία λήγει λίγες ημέρες πριν τη συνάντησή του με τον Poldoore.

Tην Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στο Block 33, ένα μοναδικό party με τον Poldoore σε MPD live set και μαζί του ο Mononome και Moody Sanchez w/ Stefanos Lazarinos!

Ticket info: Προπώληση 5€ (τα πρώτα 100 εισιτήρια) | Προπώληση & ταμείο: 8€

Σημεία Προπώλησης:
Public | Ticket House-Musicland | Lotus | Stereodisc | Underground Ναυαρίνου  Underground Αγ.Σοφίας

Διαδικτυακά:
http://block33.us3.list-manage1.com/track/click?u=2b872f6e36747b4ff1ce2e908&id=5fe8bc81e3&e=a3ae6805e0

Πληροφορίες για τον χώρο - Block 33

Πίσω από το εγχείρημα του Block33 βρίσκονται άνθρωποι που αγαπούν και στηρίζουν τη μουσική, τις τέχνες και τον πολιτισμό. Μια παρέα νέων ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση και παραγωγή μουσικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Για κρατήσεις, εισιτήρια ή λοιπές πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2310-533533 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.