Paintglow Neon Party

Η συνέχεια του All Together Now Goes NEON έρχεται στις 12 Απριλίου σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα neon parties της Ευρώπης "Paintglow Parties" του Λονδίνου .

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 12-04-2013 22:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία Gagarin 205

Get ready..

Shut The Fuck Up Disphonia Flippinradio YSP! WSP! Not Sober Les Animaux

Captured by: Pinokio True tm

Entrance 5 euro (on the door) - Presale Tickets (online)

 

Οι All together Now & το Τωρα Κ44 σε συνεργασια με τη μεγαλυτερη εταιρια διoργανωσης Neon party στην Ευρωπη, την Paint Glow παρουσιαζουν για πρωτη φορα το μεγαλυτερο Neon party που εγινε ποτε στην Αθηνα!

Φανταστείτε έναν μοναδικό συναυλιακό χώρο (Gagarin 205) στολισμένο με blacklights μόνο και άφθονα neon χρώματα να πετάγονται από παντού! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λευκό t-shirt. Τα χρώματα είναι δερματολογικά ελεγμένα και φεύγουν στο πλυσιμο.

Η ιδέα του Neon ξεκίνησε πριν 2 χρόνια όταν έγινε το πρώτο Neon party και πριν έναν μήνα, 5 Αθηναϊκές ομάδες και ένα web radio συνεργάστηκαν για να ξαναφέρουν στην επιφάνεια αυτό το ιδιαίτερο γεγονός και πριν έναν μήνα έγινε πραγματικότητα στο Τώρα Κ44. Η δυναμική του, η αγάπη, περιέργεια και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα αρκετοί να μην καταφέρουν ποτέ να το ζήσουν!

Την Παρασκευή 12 Απριλίου επιστρεέφει σε έναν χώρο χωρητικότητας 1200 ατόμων ώστε να έχουν όλοι την ευκαιρία να το απολαύσουν!

Για άλλη μια φορά 5 Αθηναϊκές ομάδες και ένα web radio συνεργάζονται για να έχετε την καλύτερη μουσική κάλυψη σ' αυτό το μοναδικό γεγονός.

Μουσικές από indie, electro & party anthems mexri nu disco & dubstep/dnb

Στα dexx θα βρίσκονται μέλη των ομάδων STFU, YSP!WSY!, Disphonia, Not Sober, Les Animaux καθώς και του Flippinradio για ένα all around μουσικόο παραλήρημα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Gagarin 205

Σε απόσταση τεσσάρων λεπτών, με τα πόδια, από τους σταθμούς του HΣAΠ και του ATTIKOY METPO, σε μια ανεκμετάλλευτη πυκνοκατοικημένη περιοχή στη καρδιά της Aθήνας, με άνετη πλέον πρόσβαση οδικώς τόσο από το κέντρο όσο και από την Aττική Oδό, το GAGARIN 205 αποκτά πλέον στρατηγική σημασία, μιας και βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο χάρτη της ψυχαγωγίας, ικανοποιώντας νότια και βόρεια προάστια, πέρα, μέσα και γύρω από το...ποτάμι.