Ost-eria: Nick Hoppner & Mr. Statik


“Οst-eria’’ από την Ιταλική λέξη Οsteria (hot), που ονομάζονταν οι μικρές εστίες σε χαλάσματα όπου γίνονταν συγκεντρώσεις στην Ιταλία του 16ου αιώνα και σερβίρονταν ζεστα ροφήματα, κρασί, κ.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 01-12-2012 21:00
Individual Price 8.00€
Τοποθεσία Six D.O.G.S.
α. Στην μεταγενέστερη μορφή τους έγιναν χώροι συνάθροισης και εστίασης που προσέφεραν μουσική και διασκέδαση, γενικά χώροι ζεστοι και οικείοι.

Με την ονομασία αυτή, Οst-eria, το six d.o.g.s εγκαινιάζει μια νέα σειρά από βραδιές μουσικής συνεστίασης και έμπνευσης που θα λαμβάνουν χώρα κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα και θα είναι αφιερωμένες στην γερμανική techno σκηνή. Tα decks θα αναλαμβάνουν οι residents dj’s του θρυλικού Βερολινέζικου club Panorama και καλλιτέχνες τoυ label Οstgut Ton.

Το δεύτερο ‘’Οst-eria’’ party φέρνει για πρώτη φορά στην Αθήνα τον επικεφαλής της Οstgut,  resident του Βerghain/Panorama Bar και πρώην συντάκτη του Groove magazine, Nick Hoppner!
O Nick Hoppner, δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού στερεώματος της Βερολινέζική σκηνής, καθώς οι γνώσεις και ο επαγγελματισμός του έχουν προσφέρει τα μέγιστα, όχι μόνο στην underground techno αλλά στην ηλεκτρονική σκηνή γενικότερα.
Η συμμετοχή του στην δημιουργία μίας από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές σε αυτό το χώρο, της Οstgut Ton, η αφοσίωση στο αντικείμενο του και οι τεχνικές του ικανότητες, έχουν δώσει στο βερολινέζικο label την αίγλη του διαχρονικού και στον ίδιο, τη φήμη του ενός άριστου dj που ξέρει πολύ καλά τον τρόπο για να ταρακουνήσει ένα danceflοor, όπου κι αν είναι αυτό.


http://www.residentadvisor.net/dj/nickhoppner
http://berghain.de/
http://www.residentadvisor.net/record-label.aspx?id=803

Πληροφορίες για τον χώρο - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.