Opening Night

H DISNEYLAND ΤΗΣ FREESTYLE ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΙΣ!

Τη στιγμή που το nightlife της πόλης μοιάζει να επαναλαμβάνεται βαρετά και οι «καινούριες» προτάσεις λείπουν αισθητά, έρχεται κάτι για να επαναφέρει
το Vibe στην πόλη!
Το VIBE BAR επιστρέφει δυναμικά για το ξεκίνημα της νέας σαιζόν και δηλώνει πανέτοιμο να υποδεχτεί όλους εσάς σ’έναν ολοκαίνουργιο ζεστό χώρο όπου κυριαρχεί το εξωτικό χρυσό, το ερωτικό κόκκινο αλλά και το διαχρονικό μαύρο!
Χωρισμένο σε δύο επίπεδα, το BAR και το SALONI, ακροβατεί ανάμεσα στη NeoVintage αισθητική και στη funky socializing διάθεση, με τον κλασσικό νεοϋορκέζικο αέρα και τις vintage αναφορές να διαμορφώνουν ένα θεατρικό σκηνικό που μοιάζει να ξεπηδά από τον φανταστικό κόσμο της ταινίας “Mulholland Drive” και τις μυστηριώδεις σκηνές του David Lynch.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 03-10-2014 21:00
Τοποθεσία Vibe Bar
..
Funky Socializing με… δυνατές resident συνεργασίες, «ψαγμένες» μουσικές, προσεκτικά επιλεγμένα events και μετακλήσεις κορυφαίων guest από το εξωτερικό!
Αμέτρητα Good Vibes στο νέο hotspot του κέντρου, όπου η μουσική, η εικόνα, η τέχνη και τα performances μπερδεύονται για να στήσουν μία επιτυχημένη πρόταση good life σεναρίου!

To Κέντρο στα καλύτερα του!

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Vibe Bar

Τηλ. 210-3311473