Nu Distortion Party

Nu Distortion party στο γνωστό σε όλους στέκι, Bat City!

Ο main Dj του Nu Distortion Tzortzis D.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 11-07-2014 00:30
Τοποθεσία Bullet Club (ex Bat City)
παρέα με τον Alan Fall, (W.E.B.) ανεβαίνουν μαζί στα decks για να σας θυμίσουν οτι ΝΑΙ (!)...υπάρχουν μαγαζιά και Events που παίζουν ακριβώς αυτα που θα θέλατε να ακούσετε! Πολύ Αμερικάνικος ήχος, Modern Metal, Μodern American Hard Rock, Nu Metal, Alternative, NWOSDM, NWOAHM, Metalcore Rapcore και ότι άλλο είδος κινήται στην πιο μοντερνα rock-metal σκηνή, θα παίζεται την Παρασκευή 11 Ιουλίου στο Bat City.

★ Το Nu Distortion με την βοήθεια του ΞΗΓΑ κληρώνει 3 T-shirt (!!!) Διαδικασία κλήρωσης δώρων

1. Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα μοιραστούν λαχνοί. 2. Τρεις τυχεροί λαχνοί θα βρίσκονται κάπου εκεί χωμένοι ανάμεσα στους υπόλοιπους. 3. Το δώρο θα αναγράφεται πάνω σε κάθε ‘τυχερό λαχνό’ . 4. Πηγαίνετε στα decks και το δείχνετε στους dj για να σας δώσουν το δώρο που κερδίσατε!

FREE ENTRANCΕ

Επίσης όποιος εχει διαβάσει το about στην page μας έχει δει ότι οι μπαντες που κινουνται στα είδη που παίζουμε ειναι καλοδεχούμενες να φερουν τα cd τους για να παίχτουν σε κάποιο παρτυ μας. Supportαρουμε και βοηθάμε όσο γίνεται τις ελληνικές μπαντες!

https://www.facebook.com/pages/Nu-Distortion/1403601573185348

ON DEXX ► Dimitris Tzortzis ► Alan Fall

Organiser: Anja Blooderfly

Links:

www.facebook.com/distortionunity www.facebook.com/batcity.gr

www.facebook.com/batcityclub?fref=ts

www.facebook.com/batcity.club.5?fref=ts

Πληροφορίες για τον χώρο - Bullet Club (ex Bat City)

Το Bullet Club βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 11, ακριβώς δίπλα στο πεδίο του Άρεως. Η πρόσβαση γίνεται ή μέσω ΗΣΑΠ (Στάση Πλατεία Βικτώριας) ή μέσω μετρό (Στάση Αμπελόκηποι) + όποιο λεωφορείο κατευθύνεται προς κέντρο (η στάση ειναι έξω από το μαγαζί). Με τα πόδια από Βικτώρια ειναι ένα πεντάλεπτο, από Αμπελόκηπους είναι κάνα τέταρτο)

Τηλ. 210 6401666

Â