New Location Party

The Return Of The Clubbing Era…

Djs (Main Floor): George Fakinos, John Mantonanakis, Rammlied, Fanis S, Panas Atreides, Stamatis Grispos, George L.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 31-05-2014 21:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία Second Skin Club

Djs (Red Room) : Desmond Kind & Dr D.

Dancer : Kazumi

Toν Οκτώβριο συμπληρώνουμε 6 χρόνια Second Skin Club και ήδη αυτή είναι η δεύτερη μετακόμισή μας. Ανήσυχοι; Oνειροπόλοι; Aσυμβίβαστοι; Περιπετειώδεις; Κάποιο από όλα αυτά ή τίποτα από τα παραπάνω; Το μόνο σίγουρο είναι πως το χόμπυ μας δεν είναι οι μετακομίσεις: Είχαμε αναφέρει και παλιότερα, πως ο χώρος στο Γκάζι ήταν μία προσωρινή λύση ανάγκης και δεν αντιπροσώπευε στην πραγματικότητα την προσωπικότητα και το attitude του Second Skin. Όχι πως περάσαμε και άσχημα Ψυρρή. Έχουμε πολλές ωραίες νύχτες για να θυμόμαστε. Γιατί όμως κάτι μας λέει πως τα καλύτερα έρχονται στον χώρο που θα στεγάζεται πλέον το Second Skin, στην οδό Δαμοκλέους 8 στο Γκάζι; (ισως καποιοι και να το θυμαστε σαν το πρωην Hamlet ή 50 Days). Ένας χώρος 300 τετραγωνικών μέτρων συνολικά, χωρισμένος σε 2 floors: Στo Main Floor και στο Red Room (δείτε το ξεχωριστό δελτίο τύπου με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα). Όσο για τους Djs που θα παίξουν στο opening , καλοί Djs και φίλοι  ταυτόχρονα, που αναμφίβολα θα κάνουν αυτή την νύχτα αξέχαστη: George Fakinos, John Mantonanakis, Rammlied, S. Grispos, George L, Fanis S , Panas Atreides στο Main Floor και Desmond Kind και Dr D στο Red Room.

Μέσα στον χώρο δεσπόζουν οι 3 Graces της Natalie Shau ( ντεκόρ-σήμα κατατεθέν του club από την πρώτη μέρα λειτουργίας του και στον χώρο της Δαμοκλέους παίρνουν πάλι την επιβλητική θέση που τους αξίζουν), το old school κλουβί στο Red Room που μοιάζει σαν να λούζεται με κόκκινο φως, το custom made Dj Booth  του Γιώργου Φακίνου στο Main Floor που είναι πραγματικό state of the art, η πινακίδα Disappear Here που πλέον σε υποδέχεται στην είσοδο και οι εικονογραφήσεις - ντεκόρ και στα 2 rooms.                          

Αν θέλουμε να το πάμε και λίγο πιο βαθιά το πράγμα σχετικά με το clubbing, θα λέγαμε ότι στα χρόνια της κρίσης που ήρθαν και τα βιώνουμε φυσικά ακόμα, αντιμετωπίσαμε μία είδους εσωστρέφεια σχετικά με την συμπεριφορά του κόσμου. Τα clubs απαξιώθηκαν και αντίθετα οι λέξεις “μικρό” και “ζεστό” ήταν αυτές που έπαιζαν, ακριβώς επειδή περισσότερο σημασία είχε για κάποιους η έννοια του νεο-καφενέ, παρά το να χορεύεις σε ένα dancefloor σαν να μην υπάρχει αύριο. Φυσικά στο Second Skin (και σε άλλα μέρη φυσικά,αλλά δυστυχώς ελάχιστα σε αριθμό συνολικά) το κοινό δεν σταμάτησε να χορεύει ποτέ, αλλά μιλάμε για την πλειοψηφία του κοινού στην πλειοψηφία των clubs/bars. Ο νέος αυτός χώρος (και θα το καταλάβετε μόλις τον δείτε) είναι φτιαγμένος για clubbing, όπως το θυμούνται αυτοί που θυμούνται το clubbing όπως ήταν πραγματικά και όπως συνεχίζουν να χορεύουν οι θαμώνες του Second Skin. Με άλλα λόγια, δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε πως το νέο motto του Second Skin θα μπορούσε να ήταν το The Return Of The Clubbing Era. Έλα και πες μας αν έχουμε δίκιο.

Είσοδος: 5 ευρώ με μπύρα, κρασί ή Monster ( με το ίδιο εισιτήριο μπάινετε και στα 2 floors)