Maria Kilaidoni & the Goodfellas

Το γκρουπ Maria Kilaidoni & the Goodfellas δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2013.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 12-07-2014 21:00
Τοποθεσία Cafe Στον Κήπο Του Νομισματικού Μουσείου
Παρά τα διαφορετικά μουσικά background των μελών του συγκροτήματος, η μπάντα βρήκε γρήγορα τον προσωπικό της «ήχο» παρουσιάζοντας ατμοσφαιρικά live που αποτελούνται κυρίως από διασκευές της americana, folk, country και blues σκηνής (π.χ. Norah Jones, Bob Dylan, Ray Charles, Johnny Cash κ.ά.) καθώς και από τραγούδια που έχει συνθέσει η Μαρία Κηλαηδόνη. Θα τους απολαύσουμε για μια βραδιά με πανσέληνο στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, το Σάββατο 12 Ιουλίου.

Πληροφορίες για τον χώρο - Cafe Στον Κήπο Του Νομισματικού Μουσείου

Το Aναψυκτήριο λειτουργεί στον κήπο του Ιλίου Μελάθρου, μια μικρή πράσινη όαση στο κέντρο της Αθήνας. Ο κήπος, με έκταση 800 μ2, περιλαμβάνει πολλά είδη φυτών της ελληνικής χλωρίδας και κοσμείται με αντίγραφα αρχαίων ελληνικών αγαλμάτων.

Οι επισκέπτες του Μουσείου αλλά και όσοι συχνάζουν στην περιοχή μπορούν να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα για καφέ ή ελαφρύ γεύμα σε ένα ήρεμο και δροσερό περιβάλλον. Eπιπλέον, ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει ειδικές εκδηλώσεις μετά από συνεννόηση με τη διεύθυνση του Aναψυκτηρίου και το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Mουσείου.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο: 9:00-23:00, Kυριακή: 9:00-15:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3610067