Let's Get Foam Party

Νόμιζες ότι το καλοκαίρι τελείωσε? ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!

Θες να πάρεις μία γεύση από τα πιο πετυχημένα Theme parties της Ιbiza, Miami???

Η Say What παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα το “Let’s Get Foam”party!!! Ένα Foam Cannon (κανόνι αφρού) 2000W θα στηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Κύτταρο Live για ένα party που ΔΕΝ θα ξεχάσετε ΠΟΤΕ! Sexy Dancers / Party – Alcohol Games / Τόνοι τρέλας αφρού και σαπουνάδας παντού και crazy party Anthems από τους Dj τoυ Say What Crew: C-Ray, BeAcause, Syndrome, Junk 33 καθώς και τους Guest της βραδιάς: Zombalistic, Hood Rats, Audiopathic.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 28-09-2013 22:00
Individual Price 7.00€
Τοποθεσία Κύτταρο Live
To hype του κοινού θα hostάρει ο Tay Tay! H βραδιά θα ξεκινήσει με Deep/Tech House, Hip Hop, RnB, θα ανεβάσει ρυθμούς με Electro House, Trap, Moombahton, θα περάσει σε Dubstep, DnB και θα ολοκληρώσει με Τechno μέχρι το πρωί! Είσαι έτοιμος για μια εμπειρία που δεν έχεις ξαναζήσει???

Είσοδος: 7e on spot

electronic pre-sale: 5e (coming soon)

Πληροφορίες για τον χώρο - Κύτταρο Live

Στην Αμερική υπήρχε το Fillmore Auditorium, στην Αγγλία το Marquee Club και το UFO και στην Ελλάδα, το Ροντέο και το…Κύτταρο. Εκεί, όπου οι νέοι της εποχής, μεσούσης της χούντας, πρωτοήρθαν σε επαφή με τα προοδευτικά ροκ ακούσματα των Velvet Underground, του Frank Zappa και του Jimi Hendrix. Εκεί, όπου ο Διονύσης Σαββόπουλος, οραματιστής για μια Βαλκανική ροκ σκηνή, πάντρεψε τα Μπουρμπούλια του με τον μπερντέ του Ευγένιου Σπαθάρη, αλλά και τον Τζίμη τον Τίγρη. Ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, οι Socrates Drank The Conium, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Μαρίζα Κωχ, ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας και η Δέσποινα Γλέζου είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που πρωτόπαιξαν στο Κύτταρο, ταυτιζόμενοι για τα μετέπειτα χρόνια με τη συγκεκριμένη μουσική σκηνή.

Τηλ. 210.822.4134