Le Ciel presents: Ready! Steady! Go!

Party party party!

Ήρθε η ώρα για τους Le Ciel να επιστρέψουν μαζί με όλους τους αγαπημένους τους φίλους, σε ένα event χωρίς θέμα, απλά και μόνο με κάθε πρόθεση για ξέφρενο partying!

Από τις 19.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 26-04-2014 19:00
Τοποθεσία Skull Bar
00, οι πόρτες του Skull ανοίγουν για να σας υποδεχτούμε με τις μουσικές "μάχες" μεταξύ μερικών από τους εκπληκτικούς Greek Otaku Radio παραγωγούς, που έχετε γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από τις εκπομπές τους αλλά και τα DJ sets τους στα μεγάλα GORadio Birthday & Comicdom Con 2014 Cosplay Afterparty events: Teo Dragneel, Ελπίδα Χωριανοπούλου, Natassa Ojou-Sama, Tasos Ntapantas, Nikos Katsos, Nasios O Trelos, Sophie Miu Tsuri!

Αυτά τα special guest DJ sets συμπληρώνουν δύο ακόμα, αυτά της Ace Of Sexta Espada και του Tanzdiktator Saffer, ενώ τη βραδιά πλαισιώνουν κλασικά τα resident sets του [room302] και της Jenny Mirajane!

Στο χώρο του Skull θα υπάρχει επίσης η Ναυσικά μας με τα μοναδικά Pixelate Accessories αλλά και για πρώτη φορά, τα πολύ γλυκά Aibell Creations της Aibell!

Το cosplay είναι ελεύθερο και μαζί με την ψηφοφορία σας, συνεοδεύεται από εκπληκτικά δωράκια των μοναδικών συνεργατών και φίλων Otakustore.gr, Pixelate Accessories και Aibell Creations!

To event ξεκινά στις 19.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες για τον χώρο - Skull Bar

Το Skull Bar είναι ένα σκοτεινό υπόγειο που από alternative club μετατράπηκε σε χώρο που παίζει house/techno/ progressive σκηνή. Το Skull Bar είναι ανοιχτό μόνο Παρασκευή και Σάββατο και είναι περισσότερο mini club παρά bar, μιας και ο κόσμος χορεύει.

Τηλ. 6936 457453
www.myspace.com/skullbar