Kindness w/ Chris Kontos, Blue Lagoon

Ο δίσκος του, World You Need a Change of Mind, που ηχογράφησε με συμπαραγωγό τον Philipe Zdar (των Cassius, μεταξύ πάρα πολλών άλλων) και κυκλοφόρησε από την Polydor μέσα στο 2012 είχε συζητηθεί έντονα για την ποπ ιδιαιτερότητα και το πολυσυλλεκτικό του ύφος (με στοιχεία από easy listening, disco, funk, proto-house, Talking Heads και πολύ Prince).

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 14-11-2013 23:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία Pixi

Τα βίντεό του παρουσιάζουν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον, πολύ συχνά συνδυάζοντας την κλασική φόρμα των μουσικών κλιπς με κινηματογραφική μυθοπλασία, αισθητική ψευδοντοκιμαντέρ και εικαστική διάσταση ενώ πρόσφατα σκηνοθέτησε το νέο βίντεο του φίλου του, Blood Orange, γυρισμένο στη Γουιάνα της Νότιας Αμερικής. 

Όταν δεν περιοδεύει με την πολυμελή live μπάντα του, ο Βρετανός Adam Bainbridge παίζει δίσκους σε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα clubs και clubnights της υφηλίου, άλλοτε μόνος του και άλλοτε μαζί με τον γνωστό Γάλλο dj και παραγωγό Joakim, με τον οποίον και διατηρούν το project Everyone.

Άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση πολυσχιδούς καλλιτέχνη δηλαδή, ο Kindness θα βρεθεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στα πλατώ του PIXI για ένα ξεχωριστό dj set.

Τη βραδιά θα ανοίξει ο - φωτογράφος, συλλέκτης, blogger, εκδότης του περιοδικού Kennedy κι εκλεκτικότατος dj - Chris Kontos (για πρώτη φορά σε event του Κορμοράνου) και θα κλείσει ο Blue Lagoon.