Killekill - Berlin Techno Night

Killekill - Berlin Techno Night

Με έδρα το Βερολίνο από το 2008 τα KILLEKILL πάρτυ ξεκίνησαν με μεγάλη επιτυχία στην techno και ηλεκτρονική σκηνή ακολουθώντας έναν απλό κανόνα: μουσική, διασκέδαση και ποικιλία.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 28-03-2014 21:00
Individual Price 12.00€
Τοποθεσία Koo-Koo Live Music Bar
Ο ορισμός KILLEKILL περιέχει μια μεγάλη γκάμα από djs με διεθνή καριέρα, ιδιαίτερο ήχο και ποιότητα. Djs όπως cristian vogel, Otto Von schirach, Abe Duque καθώς και καινούρια ονόματα όπως Untold και lakker στις λίστες.  

Ο DJ Flesh είναι το όνομα της KILLEKILL τα τελευταία 15 χρόνια. Με τα σετ του φτάνει στα όρια της ηλεκτρονικής μουσικής καθώς και τα mix του από Chicago jack and booty tracks μέχρι electro και future techno sounds μέχρι minimal funk dirty freaky και πολλές φορές μια μεγάλη δόση από acid. Παίζει στα μεγαλύτερα club του Βερολίνου καθώς και σε διεθνή σε όλη την Ευρώπη. Η ποικιλία της μουσικής του έκανε το KILLEKILL αυτό που είναι σήμερα χωρίς να ξεχνά τι σημαίνει διασκέδαση.

HANNO HINKELBEIN: Για περισσότερα από 20 χρόνια παίζει ανάμεσα σε techno house electro, breakbeats και new jack ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και κάθε φορά ο ήχος του σου δίνει μια καινούρια μουσική έκπληξη. Μετά από πολλά ταξίδια ανάμεσα στον κόσμο και dj σε πολλά διάσημα clubs όπως στο berghain του Βερολίνου τώρα είναι ο “resident” της KILLEKILL από την ίδρυση της.

WWW.KILLEKILL.DE

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Koo-Koo Live Music Bar


Τηλ. 2103450930
www.kookoo.gr