Kennedy Magazine Launch in Athens w/ special guest: Lee Douglas

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, το περιοδικό Kennedy γιορτάζει την επίσημη παρουσίαση του στο ελληνικό κοινό, με ένα πάρτι στο Ρομάντσο και καλεσμένο  τον Lee Douglas.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 15-11-2013 22:00
Τοποθεσία Ρομάντσο
Το Kennedy κυκλοφόρησε στα τέλη Αύγουστου του 2013 και είναι ένα καινούριο έντυπο με βάση την Αθήνα, ενώ εκδίδεται δυο φορές τον χρόνο, φθινόπωρο και Άνοιξη. Είναι ένα περιοδικό για τις τέχνες, τις μικρές λεπτομέρειες, το αντρικό στυλ αλλά στην βάση του είναι ένα περιοδικό για τους ανθρώπους που αγαπάει. Είναι ένα έντυπο που εμβαθύνει στους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την αγαπημένη του μουσική, τις ταινίες που του αρέσουν, τις εικόνες και τα έργα που το εμπνέουν. Εκδίδεται στην Αθήνα και διανέμεται παγκοσμίως σε ένα δίκτυο επιλεγμένων βιβλιοπωλείων, καταστημάτων ανδρικής ένδυσης, ξενοδοχείων, concept stores, μουσείων και γκαλερί. Σκοπός του είναι η ενδόμυχη ματιά στα πράγματα που το γοητεύουν, διαφορετική από αυτή ενός δημοσιογραφικού εντύπου. Η προσέγγιση του βασίζεται στην ''ειλικρίνεια'' περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Φιλοδοξεί να αντιμετωπίζεται από τον αναγνώστη περισσότερο ως αντικείμενο που θα φυλαχτεί στο ράφι μιας βιβλιοθήκης παρά ως έντυπο ταχείας κατανάλωσης, αυτό προδίδει και το format του άλλωστε. Το πρώτο τεύχος του Kennedy συνομιλεί με ανθρώπους όπως oι Whit Stillman, Erwin Wurm, Olaf Brauning, Greg Waltzer, Paula Goldstein, Eddie Ruscha και ταξιδεύει με τις εικόνες του από την Καραϊβική στην Νέα Υόρκη, την Σαντορίνη και την Αθήνα.

http://kennedymagazine.com/

Lee Douglas: Ο Lee Douglas αν και από το Λος Άντζελες, αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές μορφές της underground  club μουσικής σκηνής της Νέας Υόρκης. Τα τελευταία χρόνια μαζί με φίλους του όπως ο Lovefingers, ο Jack Reanault ή ο Justin V έχει δημιουργήσει ένα χαρακτηριστικό ήχο που μπερδεύει τη ντίσκο με το ροκ και το techno στοιχείο, ενώ έχει κάνει remix για τους Juan Maclean, Phenomenal Handclap Band, Shit Robot, Ariel Pink, Cruel Orchestra και Findlay Brown κα.Με το όνομα Stallions και τον συνεργάτη του Andrew Lovefingers, ιδιοκτήτη του label ESP, έχουν κυκλοφορήσει μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά remix των τελευταίων χρόνων, ενώ κάτω από το όνομα TBD εξερευνά έναν πιο σκοτεινό club ήχο μαζί με τον DJ και μουσικό Justin Vandervolgen. Ο Lee μένει αυτό τον καιρό μόνιμα στο Βερολίνο και θα βρεθεί στην Αθήνα για το παρθενικό πάρτι του περιοδικού Kennedy στο Ρομάντσο.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ