Jello Biafra: Spoken Word

//A hilarious story telling of real life // A modern attempt at poetry //

Η εμβληματική προσωπικότητα της Αμερικανικής punk σκηνής, άκρως πολιτικοποιημένος, ιδεολόγος και ακτιβιστής, ο Jello Biafra είναι ένας άνθρωπος που, εδώ και πάνω από 30 χρόνια, δεν έχει πάψει να διακηρύττει, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, την πίστη του σε μία ελεύθερη κοινωνία.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 23-10-2012 21:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία Τώρα Κ44
Με τους στίχους και τη μουσική του, τις spoken word εμφανίσεις του, τη δραστηριότητά του ως συνιδρυτής (μαζί με τον East Bay Ray, κιθαρίστα των DK) της ανεξάρτητης εταιρείας Alternative Tentacles, ακόμα και τη συμμετοχή του σε δημοτικές και προεδρικές εκλογές, προσπαθεί πάντα να προωθεί και να αναδεικνύει τα ζητήματα εκείνα που αφορούν στα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική δικαιοσύνη. Ανήσυχος όσο ελάχιστοι, συνέχισε ακάθεκτος μετά τη διάλυση των Dead Kennedys, το 1986. Οι προσωπικές κυκλοφορίες (spoken word) και οι συνεργασίες του είναι πάρα πολλές (D.O.A., Melvins, Ministry, Revolting Cocks, Offspring, Nomeansno, Body Count, Sepultura, είναι ορισμένες από αυτές), όπως άλλωστε και οι πολιτικο-κοινωνικού περιεχομένου δραστηριότητές του.

Στις 23 Οκτωβρίου μπορείτε να παρακολουθήσετε την μια και μοναδική σπαρταριστική διάλεξη του JELLO BIAFRA γύρω από την ζωή του, τις πεποιθήσεις του αλλά και την προσπάθεια του να απαγγείλει ποίηση από το προσωπικό του ανθολόγιο.

Πληροφορίες για τον χώρο - Τώρα Κ44

Πρόκειται για έναν «ανοιχτόμυαλο» πολυχώρο που δε λέει όχι σε νέα μουσικά, θεατρικά, χορευτικά και γενικά πολιτιστικά projects.

Τηλέφωνο : 210 3423560