search

Μπλε Παπαγάλος

Λεωνίδου και Γιατράκου, Αθήνα 104 36, Ελλάδα

Homemade Party

Homemade Party

27 Μαρ 2014 21:00

Μπλε Παπαγάλος

Το Musicity.gr γιορτάζει!

"Homemade Party" με εκλεκτούς καλεσμένους στον Μπλε Παπαγάλο

«Πάρτι» σημαίνει γιορτή σε ένα μεγάλο, ζεστό σαλόνι... Σημαίνει αγαπημένοι φίλοι, οι οποίοι ξανασμίγουν και καινούρια πρόσωπα που μπαίνουν στην παρέα. Σημαίνει χορός, κέφι και αυτοσχέδιες χορογραφίες... «Πάρτι» σημαίνει παρέα!

Έτσι λοιπόν...

Η αφορμή δόθηκε με μεγάλη ευκολία: Να βρεθούμε με τους φίλους μας, να αποκτήσουμε καινούριους και τα δρομάκια της Μουσικής μας Πόλης, που μετατράπηκε σε Μουσικό Διαδικτυακό Πολυχώρο | www.musicity.gr, να γεμίσουν από φως, γέλια και γλυκές μελωδίες! Η απόφαση λήφθηκε με ομοφωνία: Πάρτι, πάρτι, πάρτι! Homemade party! Μάλιστα! Πάρτι φτιαγμένο από τα χεράκια μας, με αγάπη σαν κι αυτά που ετοιμάζαμε μικροί. Σε ένα όμορφο σαλόνι στο κέντρο της πόλης, με αγαπημένους φίλους να αναλαμβάνουν τις κονσόλες, να χαρίζουν το φως τους και να ενώνουν τις διαφορετικές καλλιτεχνικές τους ιδιότητες κάτω από το μαγικό καπέλο της Θεάς Μουσικής που βρίσκεται παντού. Και τι θα παίξουν; Εκείνα τα τραγούδια που τους έρχονται στο μυαλό όταν ακούν το μαγικό σύνθημα... σπιτική γιορτή! Και η πρόσκληση ετοιμάστηκε: Στις μουσικές επιλογές της βραδιάς: Εάν χρειαστεί να πάρετε ρεπό την επόμενη ημέρα από τη δουλειά σας, κατηγορείστε τους καλεσμένους μας που σε ρόλο guest Dj, θα μας κάνουν την καλύτερη παρέα.   Θέμης Καραμουρατίδης (μουσικός, συνθέτης) Θα απατήσει για ένα βράδυ τα πλήκτρα του πιάνου και τις παρτιτούρες του και θα φορέσει τα ακουστικά του... Του πηγαίνουν υπέροχα!

Πέτρος Κουμπλής (δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, συγγραφέας): Χαρίζει τη φωνή του στα ραδιοφωνικά ερτζιανά, πιάνει την πένα του και χτίζει μαγικούς κόσμους, πλάθει θεατρικούς ήρωες... και έχει κρυφό ταλέντο στην ανεύρεση των πιο χαρούμενων τραγουδιών!    

Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (μουσικός): Τον βρίσκεις στις πιο ιστορικές σκηνές, αγκαλιά με μια κιθάρα, να συνοδεύει μουσικά και να ενορχηστρώνει. Εάν δεν τον δεις και μπροστά από τις κονσόλες, δεν ξέρεις τι χάνεις!    

Γιώργος Νανούρης (ηθοποιός, σκηνοθέτης): Από το θεατρικό σανίδι και την καρέκλα του σκηνοθέτη έως τις μουσικές κονσόλες. Θα μάθει τα «λόγια» του Dj... μπορείς να τον εξετάσεις!    

Μαρίζα Ρίζου (τραγουδίστρια, τραγουδοποιός): Φέρνει τη χαρούμενη πλευρά της jazz στις δισκοθήκες μας και παραδίδει μαθήματα swing σε κάθε της εμφάνιση! Στις 27 Μαρτίου θα μας μάθει όλα τα σωστά βήματα, γι' αυτό... άρχισε να εξασκείσαι!    

Παναγιώτης Τσεβάς (μουσικός): Τον έχεις δει να παίζει ακορντεόν συνοδεύοντας τις σπουδαιότερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου! Θα το αφήσει να ξεκουραστεί για ένα βράδυ και θα μας δείξει τα κρυφά του ταλέντα ως Dj!  

Μαριέττα Φαφούτη (τραγουδίστρια, τραγουδοποιός): Αφού έχει ξεσηκώσει τους πάντες με την εκρηκτική Kookoo-Banda της και τα δροσερά τραγούδια της, έρχεται για να κουνήσει το ραβδάκι της και πάνω από τα δικά μας decks!    

MISS XV: Γνωστή και ως Βάσω Ξυροτύρη, έχει μυστική απoστολή να μας ξεσηκώσει με τις μελωδίες της στην έναρξη και τη λήξη της βραδιάς!

Είσοδος Ελεύθερη


×