Hior Chronik & John Valasis

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο bios o Hior Chronik και ο John Valasis εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, με την συμμετοχή του Θωμά Ανδρέου στα τύμπανα και του Σταύρου Παργινού στο τσέλο, σ’ ένα αυτοσχεδιαστικό set με βάση περιβαλλοντικούς ήχους.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 28-03-2013 22:30
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία Bios

Τα κομμάτια που θα ακουστούν έχουν άγνωστη διάρκεια και δεν έχει γίνει κάποια προετοιμασία. Η συμβίωση αυτή αποτελεί ένα εγχείρημα που θέλει να αναδείξει την ελευθερία και την γέννηση της μουσικής σε πραγματικό χρόνο χωρίς κανόνες και χωρίς  συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Hior Chronik - Η σχέση του με την μουσική ξεκίνησε εργαζόμενος ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον Jazz FM, καθώς και ως συντάκτης  σε διάφορα μουσικά περιοδικά. Η ενασχόληση του με την παραγωγή ξεκίνησε πριν από εφτά χρόνια και η προσοχή του έχει στραφεί σε μινιμαλιστικά ambient πιάνο μοτίβα, χαρακτηριζόμενα από μια μελαγχολική κινηματογραφικότητα. Η μουσική του έχει ντύσει διάφορες ταινίες, ντοκιμαντέρ και art performances, ενώ τo ντεμπούτο άλμπουμ του με τον τίτλο “I’m A Tree” κυκλοφόρησε το 2010 από την Enregistrements Variables, με τις συνεργασίες να αποτελούν βασικό πυρήνα έμπνευσης για εκείνον αλλά και κίνητρο για την παραγωγή μουσικής. Το δεύτερο σόλο άλμπουμ του με τίτλο “Unspoken Words” κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2011 από την Mü-nest. O Hior συμμετέχει σ’ ένα ακόμη side project με το όνομα Pill-Oh και στα μέσα του Οκτώβρη κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Vanishing Mirror” στην Kitchen Label.

www.kitchen-label.com

www.mu-nest.com

John Valasis - Ο John Valasis είναι συνθέτης και sound designer με έδρα την Αθήνα. Έχει εργαστεί για πάνω από 15 χρόνια σαν παραγωγός, έχοντας τιμηθεί το 2001 με χρυσό και πλατινένιο δίσκο για μια από τις συνθέσεις του. Το προσωπικό του project  Poordream γεννιέται το 2009 και μέχρι σήμερα έχει τραβήξει την προσοχή για την λεπτομέρεια και την διαύγεια που εμφανίζει σε κάθε παραγωγή, καθώς και για την εκφραστική του δύναμη. Από το 2012 συμμετέχει στο Subheim project του Κώστα Κάτσικα με live εμφανίσεις σε εξωτερικό και Ελλάδα. Αυτό το διάστημα εργάζεται ως freelancer με animators και filmakers από όλο τον κόσμο, καθώς και με εταιρείες software και hardware όπως η Native Instruments.

www.johnvalasis.com

Πληροφορίες για τον χώρο - Bios

Κέντρο συνάντησης για τις τέχνες και τα μέσα του σήμερα

T. 210 3425335