Empty Frame

Empty Frame

Οι Empty Frame, μία από τις πιο πρωτοπόρες και ταλαντούχες μπάντες της αγγλόφωνης ελληνικής σκηνής,  «καταλαμβάνουν» το ιστορικό σινεμά Τριανόν για να παρουσιάσουν το δεύτερο τους άλμπουμ  με τίτλο « The Blackbird Flies» .

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 09-05-2014 21:30
Τοποθεσία Cine Τριανόν

Με ατού τον άκρως επιβλητικό χώρο του κινηματογράφου, οι Empty Frame συμπράττουν με φίλους καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ζωντανή παράσταση που θα αναπνέει  μέσω  ιδιαίτερων μουσικών συνθέσεων παντρεμένων αρμονικά με εικόνες και βίντεο στην οθόνη του σινεμά.

Οι Empty Frame θα παρουσιάσουν όλο το «The Blackbird Flies» διανθισμένο με live video projection, που επιμελείται ο Γιάννης Κολόζης , ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν κομμάτια από τον πρώτο δίσκο της μπάντας, «They think we are Eskimos», ακυκλοφόρητο υλικό και μερικές διασκευές έκπληξη.

Σκοτεινός λυρισμός, μελωδία και οργισμένα ηλεκτρικά ξεσπάσματα συμπληρώνουν το μουσικό μωσαϊκό των Empty Frame μέσω της αέναης επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τη δύναμη της εικόνας.

Το  «The Blackbird Flies»,  κυκλοφορεί από την B Minor Records σε cd και σε 12’’ Gatefold διπλό βινύλιο από τις  5 Μα?ου του 2014. Σύντομα θα βρίσκεται σε πολλά δισκοπωλεία της χώρας, ενώ η ψηφιακή μορφή του άλμπουμ διατίθεται ήδη από την πλατφόρμα bandcamp.

Είσοδος Ελεύθερη

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Cine Τριανόν

Τηλ. 210-8215469