But I Fly

Οι But I Fly σας προσκαλούν σε μια αξέχαστη πτητική εμπειρία στην καρδιά της πόλης την Πέμπτη 25/4/2013.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 25-04-2013 21:30
Τοποθεσία Loukoumi Vintage Bar

Ο new vintage ήχος της μπάντας σχοινοβατεί μεταξύ funk, soul, rock και electro pop ενώ δεν λέει ποτέ όχι σε balkan πινελιές και garage διαθέσεις. Πρωτότυπες μουσικές της μπάντας και αναπάντεχες διασκευές σε ένα επεισοδιακό mix.

Η βραδιά απογειώνεται με τον dj Yellow Sugar στα decks σε all night party. Λύστε τις ζώνες σας και απολαύστε την πτήση!

  Οι But I Fly είναι μια απ’ τις μπάντες της Αθήνας. Κάποιοι από μας είναι κολλητοί από μικροί, άλλοι επιστήθιοι φίλοι, κάποιοι έπαιζαν για χρόνια σε υπόγεια, εναλλακτικές σκηνές ή υπερκλάμπς, άλλοι αποδίδονται σε διαβολική σειρά συμπτώσεων… Το μόνο βέβαιο σ’ αυτό το ταξίδι; τίποτα δε μένει ίδιο. Νέο μέλος στα πλήκτρα η Δήμητρα Αποστόλου . Από το Δεκέμβρη του 2010 πειραματιζόμαστε συστηματικά σε πτήσεις στο στούντιό μας στο κέντρο της πόλης. Το πιο δύσκολο στη διαδρομή παραμένει να προσδιορίσουμε το μουσικό μας στυλ σε σχέση με τις επιρροές μας. Το πρώτο δεν προσδιορίζεται και οι τελευταίες είναι άπειρες… Σημείο εκκίνησης: Ταξιδιάρα Ψυχή Προορισμός: Άγνωστος

Πλήρωμα Καμπίνας: Κωνσταντίνος Μαρουσόπουλος (φωνές), Κώστας Μαυροσκότης (κιθάρες), Δήμητρα Αποστόλου (πλήκτρα), Σωτήρης Παύλου (τύμπανα), YiorgosZ (μπασσογραμμές), Vv Αντωνίου (τρομπέτες). 

Πληροφορίες για τον χώρο - Loukoumi Vintage Bar

Τηλ  6980 503 652